BOMOSA Fundació va participar, un any més, l’acte de lliurament dels diplomes del Cos de Voluntaris per la Natura (CVN), presidit per la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla; la cònsol major de la Massana, Olga Molné, i el conseller de Medi Ambient del comú de La Massana, Sergi Gueimonde. En nom de la nostra fundació van assistir a l’acte  el president Turi Mora; i la membre del patronat Bea Sans i el seu director, Albert Batalla,

En aquesta novena edició, s’han diplomat tres joves

El diploma de la titulació del Cos de Voluntaris per la Natura acredita que els joves han adquirit els coneixements en gestió forestal, jardineria i ramaderia que s’ensenyen. Aquesta formació té com a objectiu principal donar sortida professional als joves que han quedat fora del circuit educatiu. I, fins ara, hi han passat 139 joves, dels quals una vuitantena han finalitzat el programa. En aquests 9 anys de programa, des de BOMOSA Fundació hem realitzat més de 20.000 euros d’aportació total per al funcionament del programa CVN.

Per una continuïtat del Cos de Voluntaris per la Natura

De moment, aquesta és la darrera edició del CVN tal com el coneixem, perquè el ministeri d’educació ha ampliat els cicles de formació professional. Això suposa que el programa concret de la Massana quedi absorbit per aquesta nova formació reglada. Malgrat tot, BOMOSA Fundació amb la resta de patrocinadors valoren molt positivament aquesta col·laboració. Així ho ha fet saber al Comú i al Govern, posant-nos a disposició si hi ha algun tipus de continuitat del projecte, encara que sigui amb un altre format.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter