El dijous 25 de febrer a la tarda, BOMOSA Fundació va cedir l’espai de coworking d’Univers Bomosa, Hive Five, a l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA) perquè pogués celebrar el webinar “Malalties minoritàries: lliçons apreses, lliçons per aprendre”.

La conferència va ser a càrrec de la Dra. Mercedes Serrano Gimare, Neuro-pediatra adjunta del Servei de Neurologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, coordinadora de la XUEC de MM Cognitiu Conductuals i investigadora del CIBER-Enfermedades Raras. El webinar va comptar amb la presentació de Mònica Lage, presidenta d’AMMA.

Com ha explicat el Director de BOMOSA Fundació, Albert Batalla: “Estem molt contents de seguir col·laborant amb l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra, a la qual vam ajudar en els seus inicis i de la qual en som socis fundadors”.

La Casa de Vall dona llum a les malalties minoritàries

Volem compartir amb vosaltres que, per tal de donar visibilitat al Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, AMMA se sumà a una de les accions previstes des de la comunitat Rare Disease Day d’il·luminar edificis emblemàtics de diferents països. En el cas del Principat d’Andorra i, mitjançant aquesta associació, s’il·luminà la Casa de la Vall. El diumenge 28 de febrer a la Plaça del Consell General, es donà visibilitat als afectats i a les afectades d’una malaltia minoritària. Bea Sans, membre del patronat de BOMOSA Fundació, va ser present en aquest acte.

malalties rares bomosa fundacio amma Acte d’il·luminació de la façana del Consell General del Principat d’Andorra

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter