Ahir dijous, Manel Garcia, Director general de Bomosa, i Albert Batalla, Director de BOMOSA Fundació i de BMS Consultoria Estratègica van assistir a la pre-estrena del documental de David Aguilar “Mr. Hand Solo“, als cinemes Illa Carlemany d’Escaldes-Engordany.

La pel·lícula, que es podrà veure a partir del divendres 22 als cinemes Illa Carlemany, explica la història de superació de David Aguilar, un jove andorrà que va néixer amb la Síndrome de Poland. Degut a aquesta malaltia, no va poder desenvolupar el seu avant-braç dret. Malgrat a l’escola va viure algun cas de bullying, el seu esperit de superació no el van frenar a aconseguir tot allò que es proposés. Amb tan sols nou anys, va construir la seva pròpia pròtesi, amb… peces de Lego! Una pròtesi que, amb divuit anys, va millorar amb les peces del model Lego Technic, que contenen un mecanisme que li permeten obrir i tancar la ma i, fins i tot, recollir alguns objectes.

Avui dia, David Aguilar té vint-i-un anys i estudia biotecnologia, gràcies a una beca de la Universitat Internacional de Catalunya, a Barcelona

Com ha explicat Albert Batalla, “BOMOSA Fundació ha volgut col·laborar en aquest documental perquè el David és tot un exemple de superació, perquè volem posar en valor i estimular el talent que hi ha al Principat i perquè és una gran oportunitat per explicar-lo arreu del món”.

David Aguilar, un jove molt premiat

David Aguilar ha guanyat recentment el premi de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), en reconeixement personal a l’activitat de promoció de la ‘Marca Andorra’. I, a França, ha rebut la medalla de plata de la “Ligue Universelle du Bien Public” pel seu enginy i esperit de superació, sent la persona més jove en la història de la lliga que ha rebut aquest reconeixement.

T’agradaria veure el tràiler?

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter