Aquest dilluns 14 de febrer s’ha realitzat l’acte de recollida de material esportiu de l’Inter Club d’Escaldes, a favor de l’Associació DeMaMu. Aquesta acció solidària compta amb la col·laboració de BOMOSA Fundació i de Gol Solidari, que som els encarregats que aquest material arribi a la localitat d’Inhambane, a la costa de Moçambic; indret on DeMaMu desenvolupa el seu projecte social. En concret, s’ha demanat als jugadors de l’Inter que portin al Prat del Roure la roba que els hi va petita i que està en bon estat perquè pugui ser aprofitada pels infants i joves que participen al projecte de DeMaMu. Durant la jornada s’han recollit principalment samarretes de diverses temporades i equips del club.

Col·laborarem amb aproximadament cent nois i noies de diferents poblats de Moçambic que podran aprofitar aquesta roba per fer esport

Aquesta acció té com a objectiu vestir-los, però perquè puguin jugar a bàsquet, futbol, tenis i vòlei. Com? Gràcies a la construcció de diferents cistelles, porteries i xarxes que, respectivament l’Asscociació ha instal·lat perquè puguin practicar aquests esports.

demamu- bomosa fundacio

L’Associació, encapçalada per Robert Marín, a més, organitza jornades esportives cada mes i impulsa entre els joves, accions de conscienciació sobre el medi ambient. Activitats com són la neteja de platges i el respecte als animals. Així portem un pessic d’Andorra i dels valors de la nostra Fundació a Moçambic.

El Pesident de l’Univers Bomosa i el director general de l’Univers BOMOSA, Turi Mora i Manel Garcia han visitat aquest dilluns a tarda el Prat del Roure on s’han trobat amb diversos responsables del Club InterEscaldes, així com amb Ilde Lima, jugador de l’Inter i impulsor de l’ong Gol Soliari. Els responsables de BOMOSA s’han mostrat molt satisfets de la resposta dels infants  participants, agraïts amb l’Inter i amb Gol Solidari, i han posat en valor el fet que accions com aquestes connectin a través dels valors els joves andorrans i els moçambiquesos.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter