BOMOSA Fundació col·labora en la celebració de la primera edició del campus ‘Natura + Esport’, organitzat per la Fundació del FC Barcelona i que se celebrarà aquest cap de setmana, 28 i 29 d’octubre, amb la participació d’un centenar de noies i nois.

El campus reunirà a Ordino i Sant Julià de Lòria al llarg de dos dies diverses entitats catalanes i andorranes amb l’objectiu de celebrar una trobada de germanor entre entitats, però sobretot amb la voluntat que els i les joves participants gaudeixin de dues jornades dedicades a la natura i l’esport.

Per mitjà d’activitats prop de la natura i de caràcter esportiu, el centenar d’inscrits donaran el tret de sortida al campus dissabte 28 al matí al poliesportiu d’Ordino, on tindrà lloc la inauguració de l’esdeveniment. Un àpat de germanor, un recorregut pel centre històric d’Ordino i una tarda farcida d’activitats esportives conformen l’agenda de la primera jornada, que acabarà amb un sopar a Sant Julià de Lòria, fins on es desplaçaran els participants per fer nit a l’alberg de Naturland.

Diumenge 29 el ‘Natura + Esport’ es reprendrà amb un esmorzar a peu de muntanya prop dels boscos de la Rabassa i un seguit d’activitats de lleure durant tot el matí fins a l’hora de dinar a les diferents atraccions de Naturland. Un àpat de germanor posarà punt final a la primera edició dels campus.

En la presentació del campus, que ha tingut lloc avui dimarts 24 d’octubre, el director de BOMOSA Fundació, Albert Batalla, ha agraït als organitzadors que “comptessin amb BOMOSA Fundació per ser col·laboradors del primer esdeveniment a Andorra impulsat per una fundació de referència mundial, com és la Fundació del FCB i que, alhora, persegueix el lleure de joves amb diversitat funcional tant de Catalunya com d’Andorra, a través de la natura i l’esport”. “És un projecte que s’alinea amb els objectius de BOMOSA Fundació i per això és un honor donar-hi suport”, ha conclòs Batalla.

El campus de la Fundació del FC Barcelona ‘Natura + Esport’ compta amb la col·laboració, a més de BOMOSA Fundació, dels comuns d’Ordino i de Sant Julià de Lòria, Naturland, Pyrénées i Grup Selfie.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter