Aquest dimecres 3 de setembre BOMOSA ha presentat la seva 1a campanya de comunicació urbana al país, en col·laboració amb VSA COMUNICACIAÓ. A l’acte han assistit el president del grup BOMOSA, Sr Turi Mora, la directora de BOMOSA, Sra Carmen Rivera i el director de VSA COMUNICACIÓ, Sr Antonio Suberviola. Ha tingut lloc al c/ Prat de la Creu a on s’ha instal·lat un dels 8 suports publicitaris, que es podrán veure aquests dies pels carrers d’Andorra.

Com sempre a BOMOSA ens agrada anar de la mà i col·laborar amb bons companys de viatge, amb VSA COMUNICACIÓ compartim la seva visió de gestionar de forma responsable el patrimoni publicitari per a contribuir a una Responsabilitat Social Corporativa.

La campanya durarà fins el proper 31 de desembre, sota el lema BOMOSA impulsa projectes solidaris, amb l’objectiu de donar a conèixer a la població andorrana tots els projectes destinats a millorar la qualitat de vida de les persones, a defensar el benestar dels animals i a protegir el medi ambient.

Gràcies als SMS socials d’Andorra Telecom, durant tots aquests mesos, es podrá col·laborar enviant un SMS amb la paraula BOMOSA al 607 fent un donatiu d’UN euro per cada missatge enviat. Els fons obtinguts es destinaran al banc d’aliments i als ajuts veterinaris.
#enviabomosaal607

També es pot col·laborar fent un donatiu a la web www.bomosa.ad/fes-un-donatiu a projectes en que BOMOSA participa i que tenen com a objectiu:

Apostar per la promoció de la cultura andorrana i el talent dels més joves com els Premis Literaris Sant Jordi. Un programa que fomenta la relació dels joves d’Andorra amb la gent gran, el Jove Voluntari Lector, i en un projecte que va nèixer amb l’objectiu de formar joves d’entre 16 i 18 anys, en gestió forestal, jardineria i ramaderia per tal de facilitar-los una sortida laboral, el Cos de Voluntaris per la Natura.
En el Departament Animal ajudem a famílies sense recursos econòmics, organitzem i promovem jornades d’adopcions, col·laborem amb el Govern d’Andorra en la gestió de la Gossera, impulsem projectes per esterilitzar i vacunar gossos a Andorra i al tercer món i respectar i protegir els drets dels animals.En el departamento de RSC projectes que maximitzen l’impacte positiu com projectes d’economia circular que transformem residus en recursos, evitar el malbaratament alimentari, gestionar l’impacte social i la protecció del Medi Ambient mitjançant el càlcul de les emissions de Co2.

BOMOSA porta dedicant molts esforços en els últims anys, per treballar en la conscienciació com a motor de canvi i amb l’impuls de projectes per posicionar el país a primer nivell.
#BomosaImpulsa
#bomosandorra #Andorra #Bomosasocial #bomosarsc #ProjectesBomosa #EnviaBomosaal607

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter