MoraBanc cedirà l’import de les comissions que es generin als comerços associats a Vivand a les ONG de la Targeta Solidària del banc durant divendres i dissabte d’aquest pont de la Puríssima, mentre que Vivand aportarà la mateixa quantitat per doblar la recaptació final. Amb aquesta iniciativa es vol potenciar el vessant més social de Vivand, que durant els dos dies combinarà una activitat comercial i turística intensa amb l’acció social.

L’import anirà destinat a la Targeta Solidària, programa social de MoraBanc en què participen 13 ONG que reben les aportacions dels clients i del mateix banc. Les entitats que hi participen són: Unicef, Bomosa, Infants del Món, Intermon Oxfam, La Gavernera, Aina, EENSM, Carisma, Càritas, Fundació Privada IBO-Àfrica, Mans Unides, Fundació Privada Clara Rabassa i Cooperand.
MoraBanc es va adherir a l’Associació de comerciants de l’avinguda Carlemany i travesseres el passat mes de gener. Les dues entitats treballen de manera conjunta per potenciar el sector comercial del país. L’objectiu de l’Associació de comerciants de l’avinguda Carlemany i travesseres és fer de Vivand i tot el seu entorn una zona comercial i de lleure de referència al Principat amb constants accions de millora i dinamització.

Font : Agència Andorrana de Notícies.

Foto: Arxiu ANA

Font: ANA

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter