El CRAMEA segueix en marxa i Bomosa està ultimant la redacció del projecte per tirar-lo endavant. La desestimació del Tribunal Constitucional del recurs de súplica de SAETDE permet seguir avançant l’empresa adjudicatària que calcula en uns 16 milions d’euros la inversió. Tot i ser prudents en els terminis es treballa per tenir-ho llest entre el 2023-2024.

Els processos judicials i burocràtics han endarrerit l’inici del projecte del centre residencial en altura medicoesportiu, conegut com a CRAMEA.

Actualment, s’està ultimant la redacció. Ara fa una setmana, el Tribunal Constitucional va desestimar el recurs de súplica formulat per SAETDE i, per tant, el projecte té via lliure per seguir, assegura el CEO de Bomosa, Manel Garcia.

La inversió estimada del projecte va de 16 a 17 milions d’euros. Pel que fa als terminis volen ser prudents, tot i que hi ha una data a l’horitzó, assenyala Garcia.

Des de Bomosa remarquen que el projecte és d’interès nacional i convertirà el centre en una referència única a Europa per a esportistes professionals i aficionats.

Andorra Difusió

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter