Hive Five, l’espai de cowork d’Univers Bomosa, i Carnet Jove Andorra han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de promocionar el talent emprenedor juvenil del Principat.

Durant un any, Hive Five by Bomosa ofereix un 20% de descompte en el seu cowork, a totes aquelles persones que tinguin el Carnet Jove. Aquest preu especial s’aplica tant en la tarifa de mig dia, com de dia sencer i de membre de ple temps.

Per a Martí Batalla, Project Manager de Hive Five, ‘aquest acord respon al nostre compromís de promoure el talent jove i l’emprenedoria andorranes i, també, el networking entre els joves i altres hivers‘.

Hive Five by Bomosa, un espai per a joves

El cowork d’Univers Bomosa és el lloc ideal per al públic jove, ja que respon als valors actuals de sostenibilitat i de vida saludable. També permet l’entrada d’animals de companyia i té el ferm compromís que tots els seus beneficis reverteixin en projectes socials i de medi ambient d’Andorra, mitjançant la Fundació Bomosa.

L’espai, al bell mig d’Andorra la Vella, consta de sis plantes, amb diversos espais, sent la terrassa de la sisena planta el lloc més destacat. A més, ofereix un servei d’acompanyament per fer realitat els projectes dels seus hivers, amb l’objectiu de fer-los créixer i desenvolupar-los amb èxit.

Si t’interessa, pots consultar les condicions de cada tarifa aquí.

DESCÀRREGUES

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter