Daguisa Hotels i la marca de moda Lolë Atelier Andorra, en col·laboració amb Centre Júlia, van organitzar una jornada de Benestar amb l’objectiu de celebrar el Dia Internacional de la Dona a més de recaptar diners per als projectes de la Fundació Privada Bonaventura Mora Sagués.

 

Una jornada solidària i dedicada a la dona

Representants de la Fundació Privada Bonaventura Mora Sagués i Löle Andorra.

El divendres dia 8 de març – Dia Internacional de la Dona – a les 17.30h una quarantena de dones van gaudir d’una estona dedicada només a elles. En una de les sales de l’hotel Tulip Inn Andorra Delfos 4* es va celebrar la Jornada de Benestar amb un fi solidari. Fer una recaptació a favor dels projectes socials i medi ambientals de la Fundació Privada Bonaventura Mora Sagués.

 

Xerrada sobre “Alimentació saludable i la dona”.

L’esdeveniment va començar amb una xerrada impartida per la  dietista de BIOBIO, Sara Cruz  sobre “Alimentació saludable i la dona”. Va transmetre les premisses bàsiques d’una alimentació saludable, en aquest cas, per a les dones, tenint en compte les característiques que les diferencien. Va comentar alguns aliments o combinació d’aquests que poden ajudar a millorar l’estat de salut i benestar. I, finalment, va donar alguns consells pràctics per a aconseguir mantenir l’alimentació saludable en el nostre dia a dia.

 

Taller “Rituals de bellesa”.

Tot seguit Júlia Perfumeries va oferir el Taller “Rituals de bellesa”, ja que una correcta rutina de bellesa diària a casa ajuda a cuidar la pell, retornant-li vitalitat i evitant l’envelliment prematur.

 

Màster Class de Vinyassa Ioga Flow

Una hora després, va tenir lloc la “Màster Class de Vinyassa Ioga Flow” amb Lolë Atelier Andorra. L’ambaixadora de Lolë, Monica Vega, directora i professora de ioga i dansa a l’escola Líquid Dansa, va guiar a les participants en una sessió dinàmica que combina els moviments fluids amb la respiració. Per finalitzar aquesta jornada Júlia Perfumeries va oferir també un Taller de “Automaquillatge Flaix”, a càrrec de la seva Makeup Artist.

Des de la Fundació Privada Bonaventura Mora Sagués agraïm molt a tots els col·laboradors que van fer possible aquest esdeveniment tant especial i a totes les assistents que van gaudir-ho. La aportació de totes farà la diferència.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter