En el marc del concurs convocat pel Comú d’Andorra la Vella per a la concessió per un termini de 15 anys de l’Alberg de la Comella, Univers Bomosa, La Granja i 4 col·laboradors d’Andorra experts en el món de l’educació, han presentat una proposta única amb un servei innovador.

L’Alberg de la Comella reuneix unes instal·lacions de gran qualitat i un entorn òptim per a desenvolupar un servei en un projecte que el grup ha presentat amb el nom: La Granja Andorra.

La Granja Andorra és un servei educatiu innovador dirigit a una gran varietat de col·lectius, focalitzat al país i obert a les persones que busquen aquest tipus d’oferta especialitzada.

Per elaborar aquesta proposta educativa totalment pionera al país i amb la intenció de situar-la a l’Alberg de la Comella, Bomosa i La Granja han unit esforços amb diferents persones i organitzacions, aportant cadascú el coneixement i experiència tècnica en el camp de l’educació  emocional, la capacitat de gestió d’empreses, els recursos humans i econòmics necessaris, uns valors compartits, i un concepte de servei educatiu d’avantguarda, que farà de la parròquia d’Andorra la Vella i, per extensió Andorra, referent en aquest camp.

Públics als quals s’adreça el projecte. Infants i joves del país, els seus mestres i les famílies seran els primers beneficiats, juntament amb els esportistes andorrans de qualsevol disciplina, universitaris, la gent gran, o/i les empreses i organitzacions que necessitin millorar les competències emocionals dels seus treballadors.

La Granja (Catalunya) és la primera granja escola amb un mètode registrat que entrena les competències emocionals de nens i joves amb resultats demostrats científicament pel GROP de la Universitat de Barcelona.

Al programa de la Granja (Catalunya) han participat esc­­oles, universitats, organitzacions i grups tals com:

Projecte Escola Granja: Jesuïtes de Sarrià, La Salle Bonanova, Súnion, Montserrat (entre d’altres) i escoles de l’òrbita internacional entre les quals figuren l’Escola Japonesa, Liceu Francès o Zürich Shule.

Dins dels projectes dirigits a clubs i estades i escoles esportives destaca el treball amb el Campus del bàsquet del Barça o la Masia del Barça en el marc del projecte ‘Masia 360’.

Suma també el treball desenvolupat amb famílies i infants en particular (23.980 persones en total) i l’Outdoor Training per a empreses, entre els quals consten com a clients Ikea Henkel, Bayer, La Fageda, Catalonia Hotels & Resorts, Grup Pyrénées d’Andorra, Adecco, Cegos, Fundació factor Humà, Fundació Jesuïtes Educació, Aedipe Catalunya i Infojobs.

Imatge: Cristina Gutiérrez, directora de La Granja (Catalunya).

A continuació la divulgació del comunicat:

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter