Hive Five, l’espai de coworking de l’Univers BOMOSA, ha posat en marxa un nou portal web, que està concebuda per oferir una millor accessibilitat i navegació per part de l’usuari, sigui hiver o no, com també empreses, entitats i organitzacions interessades en els espais disponibles per als seus propis esdeveniments o reunions. També està pensada per facilitar una millor gestió interna dels continguts.

En aquesta nova web, disponible a hivefive.ad, tindreu accessible tota la informació de l’oferta de l’espai de coworking com també els beneficis de formar-ne part. Motius que justifiquen perquè Hive Five és l’opció ideal al Principat d’Andorra per a professionals independents, emprenedors, empreses tecnològiques i nòmades digitals que busquen un lloc tranquil i agradable per treballar i fer créixer el seu negoci, a la vegada que troben un espai que crea comunitat i impulsa el talent i l’emprenedoria.

A Hive Five trobareu l’oportunitat de gaudir de sales de reunions i espais de treball per portar a terme reunions, treballar en projectes i potenciar la vostra productivitat. A més, també ofereix la possibilitat d’organitzar reunions formals, sessions de pluja d’idees, però també esdeveniments diversos com conferències, presentacions, actes corporatius i activitats de teambuilding que fomentin la col·laboració i potenciïn l’esperit d’equip i enforteixin les relacions de treball entre els companys de feina.

Des d’Univers BOMOSA us convidem a entrar a la nova web de Hive Five per conèixer-la i descobrir totes les oportunitats que us ofereix, a la vegada que descobriu una mica millor tot l’univers Hive Five i el que representa: un coworking 24/7, sostenible, solidari, pet-friendly i que crea comunitat mentre fa créixer el talent, la innovació i l’emprenedoria a Andorra. Accediu a la seva nova web a hivefive.ad.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter