Entre les propostes d’aquest nou espai hi ha tallers per iniciar-se en l’art de tastar vins o per cuinar ‘tuppers’ saludables.

Bomosa ha presentat un nou espai a Andorra la Vella destinat a aprendre sobre gastronomia i alimentació. L’espai, pensat per passar una bona estona i tastar productes de proximitat, acollirà diferents tallers tant per traslladar els valors i principis de l’alimentació ecològica com per aprendre a cuinar plats de l’alta cuina.

La cuina de Bomosa neix amb la voluntat de crear experiències úniques i diferents als assistents de la mà de la gastronomia ecològica i la gurmet. Per tal que pugui participar el nombre més gran de persones, s’ha creat una gran varietat de tallers destinats a tot tipus de públics, des de nens de 6 a 14 anys fins adults que volen millorar els seus hàbits alimentaris, com ara aquells que volen impressionar a la família amb el sopar de Nadal.

Els tallers de La cuina de Bomosa es divideixen en dues categories. Per una banda, dimarts i dimecres es desenvoluparan els tallers pensats per ensenyar a cuinar saludablement i aprofundir en com es poden incorporar hàbits més saludables a la dieta dels assistents. D’aquesta manera, trobem tallers de cuina vegana o sense sucre, per a nens o per a esportistes, entre d’altres. Aquests tallers són participatius i volen crear una experiència única i diferent a través de l’alimentació ecològica.

Per altra banda, de la mà d’Alma Gastrònoma, dijous i divendres s’impartiran tallers per a gastrònoms on es vol apropar l’alta cuina al públic general. En aquests tallers es mostrarà com, amb els recursos i capacitats de cadascú, es poden elaborar plats dignes de grans restaurants.

Per a més informació sobre els cursos i tallers disponibles, fes click aquí!

Entrevista programa “Becaris”, RTVA.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter