La segona edició dels tallers de cuina d’Assandca finalitzen amb gran èxit. Marc Gil, nutricionista de Bio Bio, i Eduard Carabantes, cuiner especialitzat en cuina ecològica, han estat els encarregats d’impartir els tallers als 56 assistents.

En aquesta nova edició de l’activitat Agafa la paella pel mànec (iniciativa d’Assandca amb el suport de Vall Banc), des de La Cuina de Bomosa hem tingut el gran plaer de participar en la proposta.

Quatre tallers desenvolupats durant dissabte i diumenge (matí i tarda) han estat els espais dissenyats per donar eines a les persones per millorar la seva qualitat de vida i sensibilitzar la societat en la malaltia.

En el marc del Dia mundial contra el càncer i sota el títol Alimentació intel·ligent, els participants de les diferents sessions programades han descobert els fonaments d’uns hàbits de cuina saludable, començant per identificar productes i les seves característiques a la botiga Veritas Andorra, així com l’elaboració de la dieta diària amb productes i aliments amb propietats que milloren la salut de l’organisme.

Durant la promoció dels tallers, Marc Gil i Eduard Carabantes han participat de diferents instàncies de presentació dels tallers als mitjans de comunicació del país, juntament amb Assandca i Vall Banc.

A continuació us deixem el contingut a la premsa.

El Periòdic d’Andorra – Marc Gil Dietista «Menjar grans quantitats de carn és injustificat»

Diari d’Andorra – Eduard Carabantes – “Hi ha més consciència per adoptar hàbits saludables”

Bondia – Marc Gil: “La dieta pot tenir un factor preventiu contra el càncer”

Bondia – Unes seixanta persones participen als tallers de cuina d’Assandca

Ara.ad – Classes per aprendre a portar una alimentació saludable

Nocies RTVA:

Entrevista Ràdio Nacional d’Andorra

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter