El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha anunciat que confia en BIOBIO perquè s’encarregui del servei de cuina i de cafeteria de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, a Escaldes-Engordany, i del centre sociosanitari El Cedre, a Andorra la Vella, a partir del mes de gener de 2023, segons ha publicat avui al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA). Aquesta concessió consolida a l’empresa de l’Univers BOMOSA com a referent en el sector de càterings i serveis de restauració per a col·lectivitats en el Principat.

Amb l’entrada a tots dos centres sanitaris públics, BIOBIO manté la seva aposta en la qualitat i el servei dels seus àpats, posant la màxima cura i dedicació per satisfer als usuaris a la vegada que se serveixen menjars saludables i deliciosos.

Com a part de l’Univers BOMOSA, BIOBIO té inherents diversos trets distintius que es transmeten en els seus plats preparats, com són la cuina saludable i la sostenibilitat. Per això es treballa prioritàriament amb productes de proximitat, respectant l’estacionalitat i assegurant uns criteris de qualitat elevats. Alguns dels plats elaborats per BIOBIO tenen el segell de Recepta Tradicional Andorrana pel Departament d’Agricultura del Govern d’Andorra.

Manel Garcia, director general d’Univers BOMOSA ha explicat que “estem molt contents i agraïts de poder oferir els nostres productes de qualitat a tots dos centres, tant per als mateixos usuaris, com també per a tots els seus familiars i acompanyants, així com per als professionals sanitaris. Aquesta concessió és el resultat de la bona feina feta des de la nostra cuina central d’Encamp, ara amb la perspectiva de continuar creixent però mantenint sempre el nostre ADN i els valors de desenvolupament sostenible”.

Amb l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i el centre sociosanitari El Cedre, la línia de serveis de restauració per a col·lectivitats de BIOBIO veurà créixer la seva activitat, ja que actualment ofereix àpats als usuaris dels casals de gent gran d’Encamp, d’Andorra la Vella i de Sant Julià de Lòria, al centre de dia de la Creu Roja Andorrana a Sant Julià de Lòria i al Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino (CTEO), a banda de serveis puntuals, com per exemple a l’Espai Lleure d’Escaldes-Engordany el passat estiu, a la Copa del Món de BTT i a l’Sky Race Comapedrosa disputats a Vall Nord aquest any.

Compromís amb els hàbits de vida saludables

BIOBIO, de l’Univers BOMOSA, va néixer amb el principal objectiu de liderar l’evolució i el canvi de la societat andorrana cap a la millora dels hàbits de vida saludables, respectuosos amb l’entorn, les persones i els animals, mitjançant el consum de l’alimentació ecològica, ja sigui a través del sector de la restauració com en la venda directa de producte a les botigues, aquest cas amb la línia de plats ecològics Biobò. Els productes de Biobò poden ser adquirits en diversos punts de venda al país. Tots ells són elaborats des d’Encamp, la primera cuina central d’Andorra en obtenir la certificació europea per a producció de productes ecològics.

 

RESSÓ MEDIÀTIC

Bon Dia

Altaveu

Catzona

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter