La Conselleria d’Educació de l’Ambaixada d’Espanya a Andorra i el Col·legi Espanyol María Moliner convoquen els XXXVII Premis Literaris Sant Jordi 2019, amb el patrocini de Bomosa, Barcanova Editorial, Podoactiva i Institut Camões, i amb la col·laboració de TEAM SL i AFA del Col·legi Espanyol María Moliner.

Es convida un any més als alumnes de Secundària Obligatòria, Batxillerat i Formació Professional del sistema Educatiu espanyol i dels estudis equivalents als sistemes educatius andorrà i francès dels centres escolars d’Andorra, a participar en uns premis literaris de gran tradició al Principat, no només per tractar-se de la trentena setena convocatòria, sinó per la significativa resposta i participació dels centres educatius dels diferents sistemes.

Sant Jordi 2019 rebrà el ja tradicional patrocini de Bomosa, responsable, en aquest cas, de la dotació econòmica dels Premis i l’Institut Camões, per la seva banda, subvencionarà el premi especial en llengua portuguesa. A aquests tradicionals mecenes, entre els quals està també l’Associació de Famílies del Col·legi Espanyol María Moliner, es sumen aquest curs nous suports: el patrocini de Barcanova Editorial per a l’edició de cartells i del llibre amb els treballs premiats i les aportacions de les empreses Podoactiva i Team SL.

Els Premis s’atorgaran indistintament als treballs escrits en castellà i català. A més, hi haurà un premi especial en llengua anglesa, un altre en llengua francesa i un tercer en llengua portuguesa. El concurs posseeix quatre modalitats -poesia, narrativa, teatre i assaig- i dues categories, segons l’edat dels participants -la primera, de 12 a 14 anys, i la segona, de 15 en endavant.

Per a cada modalitat i categoria s’atorgarà un primer premi valorat en 300 € i un segon, valorat en 150 €. Es concedirà també un nombre indeterminat d’accèssits guardonats amb 50 €, el nombre dels quals dependrà de la qualitat i quantitat de les obres presentades a concurs.

El lliurament dels premis se celebrarà en el Centre Cultural i de Congressos Lauredià de Sant Julià de Lòria, el Comú del qual cedeix cada any de forma altruista les seves instal·lacions. Tindrà lloc a l’Auditori Rocafort, el dimecres 29 de maig de 2019 a les 18.00 hores.

Per a més informació també podeu consultar:

http://www.andorradifusio.ad/noticies/premis-sant-jordi-preveuen-igualar-450

https://www.bondia.ad/societat/ros-qualifica-dacte-historic-andorra-els-premis-literaris-sant-jordi

https://www.ara.ad/cultura/Ros-Premis-Sant-Jordi-aportacio_0_2183781776.html

https://premiossantjordicemm.wordpress.com

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter