Per tercer any consecutiu la Fundació BOMOSA i BC MoraBanc Andorra signen un acord de col·laboració per la temporada 2018-2019. Aquest acord consisteix en un compromís mutu d’un intercanvi d’accions entre la Fundació i l’equip.
Fundació BOMOSA motivada pels seus valors i inquietuds envers les persones, els drets dels animals, la protecció del medi ambient i la conscienciació en promoure hàbits saludables amb una alimentació de qualitat, contribueix proveint als jugadors fruita variada que l’equip consumirà durant els partits d’aquesta temporada.

Aquesta contribució serà facilitada per una de les empreses del grup BIOBIO que fomenta els valors i el consum de l’alimentació ecològica en el sector de la restauració i les col·lectivitats.

Acord Bomosa BC Andorra 2018

Beatriz Sans, cap de Projectes de la Fundació Bomosa, iGabriel Fernàndez, director de Comunicació del BC MoraBanc Andorra.

Pel que fa el B.C. MoraBanc Andorra seguiran demostrant el seu suport a alguns dels projectes de la Fundació, com el Jove Voluntariat Lector i el departament de suport a les mascotes, a més d’altres accions puntuals que es realitzaran al llarg de la temporada.

La fotografia d’aquest acord va tenir lloc al despatx de la Fundació, en un acte que van assistir el director de comunicació del B.C. MoraBanc Andorra, Gabriel Fernàndez i la Cap de Projectes de la Fundació, Beatriz Sans.

Amb aquesta acció la Fundació vol emfatitzar la importància que té combinar una dieta equilibrada i sana amb una pràctica esportiva regular.

#FundacióBomosa

@BioBioAndorra
#biobio_and 
#BioBioAndorra

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter