L’entitat GosSOS ha posat a la venda dos models de mascaretes solidàries a Andorra. Les mascaretes, produïdes conjuntament amb l’empresa andorrana Otso Sport, tenen un triple objectiu. En primer lloc, la protecció dels ciutadans enfront la pandèmia del Covid19. Segonament, la voluntat de donar visibilitat a animals que en aquests moments estan en adopció a la Gossera oficial del Principat d’Andorra, ja que les imatges de les mascaretes són amb aquests animals. I, finalment, recaptar recursos per als programes de l’entitat en benefici dels gossos sense llar.

#MascaretaGosSOS

Els responsables de l’entitat animalista animen a tothom a comprar la mascareta i a fer-ne difusió a les xarxes socials amb l’etiqueta #MascaretaGosSOS. “D’aquesta manera contribuirem a fer més visible aquesta acció solidària en benefici dels peluts que tenim a la Gossera”, han apuntat.

La mascareta té un cost de 15 € i els beneficis es destinaran als programes de l’entitat protectora per a la cura dels animals més desprotegits del País

Les mascaretes, disponibles en tres talles diferents, tenen un preu de 15 € i tothom que en vulgui pot comprar-ne a les oficines de GosSOS situades al cowork Hive Five (Avinguda Dr. Mitjavila, 5 1r) o bé contactant amb el telèfon 327 098.

Impulsada per BOMOSA Fundació, l’associació GosSOS és una organització sense ànim de lucre, que té com a missió la cura dels gossos abandonats, maltractats o que tenen necessitats especials, per tal que puguin viure dignament, ja sigui amb suport veterinari i/o casa d’acollida, sent l’adopció responsable de gossos la seva principal raó de ser. A més de la defensa, el respecte i la protecció dels animals, aquesta entitat cerca també la protecció del medi ambient.

Si vols saber més sobre l’Associació Gos SOS, pots entrar aquí.

RESSÒ MEDIÀTIC

Diari d’Andorra

Diari d’Andorra – La Contra

Poble Andorrà

Ràdio Seu

Ràdio Valira

Ràdio Valira – Passeu sense trucar

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter