El dissabte 23 de març es va celebrar a Hive Five Coworking Andorra, l’espai de cotreball de BOMOSA, la tercera edició de l’EmprenDay, jornada organitzada per Carnet Jove Andorra adreçada als joves que volen emprendre o consolidar el seu negoci. Una trentena de joves es van apropar a les nostres instal·lacions per seguir les conferències, taules rodones, assessoraments i tallers, a la vegada que poder tractar diversos casos d’èxit.

Per aquesta edició, les ponències de l’acte van estar centrades en la ideació, creació i consolidació d’empreses amb sessions especials sobre habilitats de negociació, tendències emergents del màrqueting digital i la integració de la intel·ligència artificial en els negocis.

Un dels casos d’èxit que es van explicar va ser el de ‘Cracks Academy’, amb la participació de la seva fundadora i alhora Hiver, Gal·la Martí. Es tracta d’una empresa de coaching escolar que barreja psicologia i classes particulars i que compta amb 130 treballadors. L’altre cas d’èxit és el de Kofi, creat per Noa López i Xavier Verdejo, un negoci de venda de cafè que van arrencar com un establiment en línia, però que van reconduir cap a un espai físic al centre.

El cowork, un espai idoni per emprendre

Durant la jornada es va evidenciar que l’espai de coworking, com Hive Five, es converteix en un lloc ideal per iniciar nous projectes pels avantatges que significa compartir el mateix espai de treball amb altres professionals. Les baixes despeses estructurals que suposa ubicar-se un espai de cotreball, però sobretot la creació de comunitat, la possibilitat de fer networking entre els hivers i les aliances d’emprenedoria que es creen són alguns dels motius que converteixen l’espai com un espai idoni per començar el propi negoci o consolidar-lo.

Notícia de l’Empren Day a RTVA

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter