Dissabte 19 de març Hive Five, l’espai de coworking de Bomosa, va ser l’escenari de celebració de l’EmprenDay, jornada organitzada per Carnet Jove Andorra i adreçada als joves que volen emprendre o consolidar el seu negoci. L’esdeveniment va oferir tota la informació per iniciar el nou projecte a més de donar a conèixer l’experiència d’altres joves emprenedors.

Durant tot el dia es van succeir a Hive Five diverses conferències de la mà d’experts sota temàtiques d’interès per als joves emprenedors, com per la ideació, màrqueting i marca personal.

El cowork, un instrument idoni per emprendre

L’Àlvaro Tomás, Community Builder Support de Hive Five, va oferir una ponència durant la jornada en la qual va subratllar la importància i els avantatges que significa compartir el mateix espai de treball amb altres professionals, sobretot quan es tracta d’iniciar nous projectes.

Les baixes despeses estructurals que suposa ubicar-se un un espai de cotreball, però sobretot la creació de comunitat, la possibilitat de fer networking entre els hivers i les aliances d’emprenedoria que es creen són alguns dels valors que converteixen el cowork com Hive Five en un instrument idoni per començar el propi negoci i sobre els quals va pivotar la xerrada de l’Àlvaro. “Un cowork és un ecosistema de treball i, per tant, d’emprenedoria, talent i coneixement compartit que pot ser molt útil en el moment d’iniciar o afiançar un projecte d’empresa”, va explicar el representant del cowork de Bomosa. Tomàs també va recordar que Hive Five és l’únic espai de Coworking d’Andorra que ofereix descompte als usuaris del Carnet Jove, concretament un 20%. “Apostem amb fets pel talent jove”, va reblar.

Dos hivers protagonistes de la taula rodona d’eperiències empresarials

Jan Carbonell i Paul-Alexandre Nicolas, tots dos usuaris de Hive Five, van ser dos dels participants a la darrera taula rodona de la jornada. Sota el títol: Experiències empresarials de joves emprenedors, van explicar quines van ser les seves motivacions a l’hora d’impulsa una empresa a Andorra i amb quines problemàtiques es van trobar durant el procès.

Jan Carbonell, enginyer i emprenedor, especialista en DataScience, i el el Paul-Alexandre Nicolas és el CEO de Moanin Inc, servei de gestoria per a els estrangers que volen instal·lar-se a Andorra, a banda de ser assessor d’art i gestor de projectes.

La jornada va acollir una trentena de participants i es va desenvolupar a la sisena planta del nostre espai de cotreball refermant la nostra vocació de ser agents d’estimul de l’emprenedoria i el talent al Prinicpat d’Andorra.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter