Els responsables del nostre cowork Hive Five, Manel Garcia, director general de Bomosa; Martí Batalla, Project Manager de Hive Five, i Miquel Vilanova, community builder de Hive Five (a la imatge), estan participant en el Coworking Europe 2020, que s’està celebrant entre els dies 25 i 27 de novembre.

Organitzat pel Coworking Europe Hub, un lloc virtual on es realitzen taules i entrevistes setmanals, en aquesta edició, la conferència hauria d’haver-se celebrat a Viena, però a causa de la Covid-19, s’està organitzant de manera virtual. Els seus promotors, això sí, estan físicament a l’espai Palau Cowork, de la Seu d’Urgell (Pirineus).

Hive Five és ‘Ambaixador’ d’aquesta prestigiosa conferència de coworking

Durant tres dies, estan tenint accés a totes les conferències, debats, presentacions, tallers… relacionats amb les darreres tendències del sector del coworking. També estan fent networking i coneixent els professionals de primera línia d’aquest sector.

Els coworks estan en un moment àlgid

La Trobada Coworking Europe 2020 s’està celebrant en un moment en què s’està plantejant el futur dels llocs de treball. A curt termini, les empreses, o bé disposen d’espais de treball on no poden complir la normativa provocada per la Covid-19. O, a l’inrevés, tenen unes oficines que s’han quedat força grans per a la mitat de la seva plantilla.

Per altra banda, el tele-treball, que s’ha posicionat com una forma de treballar segura, també presenta inconvenients. Hi ha molts empleats que no disposen de bons llocs de treball a la seva llar. O bé, que no volen treballar aïllats a casa seva i veuen necessari relacionar-se amb altres persones. És en aquest context tant canviant, en què espais de coworkings com Hive Five s’estan posicionant com una molt bona alternativa.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter