El coworking Hive Five by Bomosa i la companyia d’espais flexibles Aticco s’alien per oferir a les seves comunitats un pont entre Andorra i Barcelona, respectivament, i potenciar la relació del sector de l’emprenedoria entre tots dos territoris.  

Hive Five, el coworking de l’empresa andorrana Bomosa, ha signat un acord de col·laboració amb l’operador d’espais flexibles barceloní, Aticco, amb el qual pretenen afavorir la relació entre l’emprenedoria d’ambdós territoris. Així, aquest acord permetrà oferir a les seves comunitats tarifes especials i facilitats de contractació per estrènyer el vincle entre Andorra i Barcelona.

A més, els membres de les dues comunitats tindran accés als esdeveniments i activitats que s’organitzin. Per una banda, els coworkers de Hive Five podran assistir a l’àmplia programació d’esdeveniments sobre negocis i emprenedoria que organitza Aticco de forma setmanal. I, per l’altra, els d’Aticco, podran beneficiar-se de descomptes en activitats d’oci a Andorra.

Una col·laboració win to win

Hive Five forma part de l’Univers Bomosa i té com a focus donar suport a projectes transformadors amb impacte positiu a Andorra. Hive Five compta amb un edifici de 6 plantes amb més de 1.200m2 i una terrassa exterior amb vistes panoràmiques. Com tots els projectes d’Univers Bomosa, els beneficis de Hive Five es reverteixen en la societat andorrana, a través dels projectes filantròpics de Bomosa Fundació.

Per la seva banda, Aticco disposa de 7 localitzacions, 6 d’elles a la Ciutat Comtal i una a Madrid. Va néixer fa 4 anys amb un coworking en el centre de Barcelona i ara és l’ecosistema de referència per al sector empresarial. Fa uns mesos va llançar AticcoLab, una plataforma on startups, corporates i inversors conviuen per accelerar el camí cap als seus objectius. El primer programa d’acceleració per a startups va començar l’octubre passat amb 9 startups, que reben formació continuada i accés a un elenc d’experts del món de la innovació i l’emprenedoria que els assessoren en les seves diferents etapes de creixement.

Aticco, més que una startup

Aticco és una startup d’espais de treball flexibles fundada el setembre del 2016. Va iniciar la seva activitat amb gairebé 1.000m2 de coworking en ple centre de Barcelona, ​​a Ronda Sant Pere 52. Els seus fundadors, Gabriel Espín (CEO), Franz Pallerés (COO) i Juan Carlos Morales (CFO), buscaven canviar la concepció dels espais de treball i aportar un valor afegit al coworking a través dels serveis que s’ofereixen i la relació amb la comunitat. A dia d’avui, disposen de set localitzacions: sis a Barcelona i una a Madrid.

RESSÒ MEDIÀTIC

Ara.ad

Bondia.ad

Economiadehoy.es

Elperiodic.ad

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter