Hive Five by Bomosa és una solució òptima per a aquelles empreses que, per la Covid-19, demanen els seus treballadors que vinguin en dies alterns. Es troben aleshores, que les seves oficines s’han quedat ‘grans’ per a les seves noves necessitats. Però, també, per a aquelles companyies que no tenen prou espai, perquè tots els treballadors mantinguin la distància de seguretat d’un metre i mig. A més, és una solució idònia entre el tele-treball i la possibilitat de socialitzar amb altres professionals.

Entrevistem Martí Batalla i Siscart, Project Manager de Hive Five by Bomosa, perquè ens expliqui més coses respecte aquesta nova realitat al món laboral.

1. Com pot una companyia fer servir Hive Five by Bomosa, en aquest escenari nou de treball, provocat per la Covid-19, de treballar en dies alterns?

Coworks com el nostre, Hive Five by Bomosa, soluciona aquesta dicotomia entre treball presencial i remot, oferint el millor de cada sistema laboral. Perquè són models de treball híbrids que permeten anar a l’oficina i el tele-treball, sense haver de tenir les oficines de les empreses gairebé buides.

2. Hi ha empreses on els empleats treballen tots els dies físicament…

Són empreses que s’han trobat que no poden mantenir les distàncies de seguretat. Perquè les seves oficines s’han quedat petites, per a aquesta nova necessitat de separació d’un metre i mig entre els llocs de treball. Tant per a un cas com per a l’altre, comptar amb un cowork com Hive Five by Bomosa, que et permet llogar espais de treball per hores, dies o setmanes senceres és una solució molt òptima. A més, redueix els costos a les empreses. I, finalment, millora les condicions laborals i de seguretat dels empleats i la seva conciliació amb la seva vida personal.

3. Alhora, s’està estenen molt el tele-treball, no?

Sí, però en una situació com aquesta que, segons els experts trigarà temps a tornar a la normalitat que coneixíem abans del passat mes de març, se sap que tele-treballar tots els dies de la setmana, a algunes persones els hi pot comportar aïllament i angoixa. També per a aquestes persones que no volen treballar tot el dia a casa soles, o bé per a autònoms, Hive Five by Bomosa és una bona alternativa. Aquí poden fer networking i relacionar-se amb la resta de hivers, per intercanviar idees, en un entorn segur.

“Un estudi de l’empresa Actiu demostra que per al 77% dels assalariats, la part més negativa del tele-treball és la pèrdua de la socialització i de les relacions personals”

Segons el mateix informe d’Actiu, companyia especialitzada en la fabricació de mobiliari d’oficina de València, el confinament ha augmentat aquesta tendència a desitjar treballar amb altres persones, perquè som més conscients de la importància de no continuar aïllats. En el cas dels Estats Units, que són líders en espais de coworking, una enquesta realitzada a 2.500 empleats, realitzada pel professor d’Economia de la Universitat d’Stanford, Nick Bloom, va posar de manifest que el 39,5% dels treballadors volia treballar des de casa excepcionalment o mai. Mentre que el 24% va respondre que sí volia treballar des de casa seva els cinc dies de la setmana.

Marti Batalla Hive Five Bomosa 6

Martí Batalla, treballant al coworking Hive Five by Bomosa

4. Estem davant un nou paradigma respecte a la manera en què treballàvem…

Completament. De fet, segons el professor Bloom que abans citava, aquesta pandèmia està fent que les empreses es replantegin, per exemple, si volen tenir oficines a un gratacel de Nova York com tenien fins ara. El més segur és que l’oficina tradicional hagi de replantejar-se el seu futur perquè, fins i tot, després de la pandèmia, és probable que els empleats no vulguin pujar en un ascensor amb molts desconeguts ni treballar a una oficina on tens al teu company massa a prop.

5. Una altra avantatge del cowork és respecte a l’oferta de restauració…

Hive Five by Bomosa és obert tots els dies de la setmana, les 24 hores, amb un Open Corner molt innovador a la sisena planta del cowork, que anomenem Skyline i que disposa de microones per escalfar el menjar. Els nostres usuaris poden prendre cafès, esmorzars i dinars saludables, gràcies als acords de col·laboració que tenim signats amb Cafè MAURICE®, SANTAGLORIA® Bakery i BIOBIO® by BOMOSA, respectivament.

6. Entenem que Hive Five by Bomosa compleix amb les mesures de seguretat que requereix el Govern d’Andorra…

El cowork de BOMOSA segueix tots els protocols i recomanacions establertes pel Ministeri de Salut, amb motiu de l’actual situació provocada per la Covid-19. De fet, comptem amb 140 llocs de treball que hem hagut de reduir a la meitat (70) per complir amb la distància de seguretat de metre i mig. Hem posat senyalística per tal que quedi clar on es troben els gels hidroalcohòlics i que els usuaris i visitants han de complir noves mesures com portar mascaretes i pujar de manera individual en l’ascensor, entre d’altres.

7. També hauran augmentat la neteja…

En quant a mesures d’higiene, ventilem contínuament, sobretot els espais comuns, ja que tot el cowork és exterior. A més, hi ha una neteja constant per part del nostre personal, que també vetlla per la nostra salut.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter