Hive Five Coworking Andorra, l’espai de cotreball de l’Univers BOMOSA, participa en la 31a edició de la campanya de recollida de joguines a favor de Càritas Andorrana impulsada per Ràdio i Televisió d’Andorra com a punt on es recolliran les joguines que, després, es repartiran entre les famílies que més ho necessiten.

La campanya solidària, “Entre Tots, Fem Nadal”, que arrenca aquest dilluns 11 de desembre fins al dimarts 2 de gener, va néixer amb l’objectiu que tots els nens i nenes del país rebin una joguina durant les festes de Nadal. Les joguines han de ser noves, no sexistes i no bèl·liques, i s’han de portar sense embolicar. També s’accepten ninots de peluix nous o usats, però en bon estat.

Aquest any, Hive Five serà un dels més de trenta punts col·laboradors on es recolliran joguines per a la campanya amb un punt que s’habilitarà a la recepció del coworking. Per altra banda, i en el marc de la iniciativa solidària, es realitzarà una pluja de peluixos durant el partit de bàsquet entre el Morabanc Andorra i el Dreamland Gran Canaria del 22 de desembre. També, la cursa popular ‘La llufa’ del dia 29 participa amb la donació d’una joguina per inscripció.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter