David Astrié s’ha estrenat en un acte públic com a director d’ICONIC amb la seva participació en el Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar que se celebra aquesta setmana al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Astrié, en el càrrec des del febrer, ha sigut un dels ponents en la taula rodona sobre turisme de salut i benestar que ha tingut lloc aquesta tarda.

El director del centre residencial mèdico-esportiu ha donat a conèixer el projecte de país davant una audiència internacional, oferint una projecció global al projecte que contribuirà a fer d’Andorra un referent mundial en l’àrea medico – esportiva. En aquest sentit, Astrié també ha destacat els beneficis que suposa per a l’esportista l’entrenament en alçada en un centre d’aquestes característiques, com també per a la prevenció i la recuperació de lesions esportives, com per exemple la millora de la capacitat aeròbica, del sistema cardiovascular, l’augment de la resistència muscular i la millora de la capacitat de recuperació.

El turisme de salut i benestar és una tendència en alça del turisme, no és aliè a les noves tendències i per als territoris de muntanya suposarà un valor afegit a l’experiència que busca viure el visitant. En aquesta línia, ICONIC Andorra serà un centre obert a tots els esportistes, federats, professionals i aficionats, que vulguin millorar el seu rendiment i/o rehabilitació, sigui quina sigui la disciplina esportiva.

ICÒNIC és un projecte singular i emblemàtic, perfecte per fer evolucionar el model turístic basant-lo en l’experiència d’alt valor”, ha explicat David Astrié.

En la mateixa taula rodona del Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar, moderada per la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, han participat Athina Babakou, directora de planificació estratègica del Ministeri de Turisme de Grècia, Emma Haefeli, directora de màrqueting de Chenot Group (de Suïssa), i Carlos Cendra, director de màrqueting i comunicació de Mabrian (d’Espanya).

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter