Tercera edició del Ioga Kids Solidari, una altra vegada, BomosaLolë Andorra i Daguisa Hotels, uneixen esforços per atansar el ioga als infants. En aquesta ocasió, els recursos recaptats es van destinar al Jove Voluntariat Lector.

La sessió es va realitzar a l’hotel family friendly Tulip Inn Andorra Delfos, i va ser dinamitzada per la professora de ioga Mireia Canudas, Yomu Màster Coach certificada i ambaixadora de Lolë Andorra.

En la sessió s’ha treballat la conscienciació de la salut a través de postures de ioga, exercicis d’equilibri, activitats de respiració i jocs.

El projecte Jove Voluntariat Lector patrocinat per la Fundació Bomosa, té l’objectiu de fomentar la relació dels joves amb la gent gran a través de la lectura, la música o la dansa. Sali Carballo, professora de llengua i literatura espanyola de l’Àgora International School i precursora del programa Jove Voluntariat Lector, va explicar que la iniciativa pretén portar la solidaritat a un espai més local, a través de la literatura, la cançó i, fins i tot, les reflexions psicològiques.

Premsa

andorra difusió
dona secret
el periòdic
agenda.ad

 

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter