Aquest matí s’ha realitatzat l’acte de graduació de la 8a promoció dels estudiants del Cos de Voluntaris per la Natura, programa que compta amb la col·laboració de BOMOSA Fundació. 

A la celebració, han participat Olga Molné, Cònsol Major de la Massana; Sergi Guiemonde, conseller de Medi Ambient de la Massana; Ester Vilarrubla, ministra d’Educació del Govern d’Andorra, i un dels estudiants que ha acabat el curs aquest any, Julià Roger.

El Cos de Voluntaris per la Natura (CVN) és un programa que té com a objectiu formar joves, que no estan estudiant ni treballant, en els àmbits de la gestió forestal, la ramaderia i la jardineria i, així, preparar-los per entrar després al món laboral.

Joves amb una sensibilitat especial vers el medi ambient

Els estudiants d’aquesta nova promoció s’han mostrat molt satisfets d’haver realitzat aquest curs. El CVN compta amb una part teòrica, però és eminentment pràctic, ja que els estudiants han pogut netejar boscos -sobretot, en les zones de barbacoa-, talar arbres i manipular eines i maquinaries.

Aquest curs ha començat amb sis estudiants i molts d’ells han volgut continuar estudiant

Els seus professors han destacat que, des del primer moment, han aplicat molt bé les mesures de seguretat que necessitaven. La novetat d’aquest any ha estat la formació en ‘Pedra seca‘. Es tracta d’una oportunitat més per a ells com a sortida laboral i s’espera que es pugui oferir en els propers cursos.

Per poder donar aquesta formació de qualitat i gratuïta, són fonamentals les aportacions de patrocinadors, com Bomosa Fundació, que contribueix amb la quantitat de 2.000 euros.

Vols conèixer de prop aquest projecte? No et perdis aquest vídeo:

RESSÒ MEDIÀTIC

Altaveu

Andorra Difusió

Diari d’Andorra

El Periòdic d’Andorra

 

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter