El dissabte 29 de desembre a la tarda, vam celebrar el “Ioga Kids Solidari”. Va ser la primera edició i va assistir una trentena de famílies: Tot un èxit!

L’esdeveniment va tenir lloc en una de les sales de l’hotel Tulip Inn Andorra Delfos 4*, que és family friendly. Aquest hotel disposa d’una zona de jocs al costat de la recepció. A més, compta amb habitacions triples i quàdruples ideals per a viatjar amb els més petits.

La sessió de “Ioga Kids Solidari” va ser impartida per l’ambaixadora de Lolë, Mireia Canudas. Aquesta experta va aconseguir que pares i fills gaudissin junts d’una activitat diferent i saludable. Mireia Canudas és experta en Educació Física per la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, compta amb un Postgrau d’Activitats Físiques Adaptades per l’Institut Nacional d’Educació Física de Barcelona.

“Mireia Canudas va ensenyar als pares diferents tècniques i jocs basats en el ioga, perquè poguessin continuar practicant a casa”

 

Ioga Kids Solidari Andorra

Pares i fills van gaudir amb la sessió de ioga

 

El ioga té molts beneficis per al desenvolupament físic i psíquic dels més petits. A més de divertir-los, els ajuda a relaxar-se i a millorar la seva concentració, el seu equilibri i la seva autoestima. És un exercici idoni per a qualsevol nen, tingui la personalitat que tingui: no importa si és mogut, tímid, obert… El ioga, per exemple, ajuda al menor a tranquil·litzar-se, si és massa actiu i, a perdre la por, si és més aviat retret.

“Gràcies a aquesta jornada vam poder recaptar 236 euros per als programes de la Fundació Bomosa

Representants dels col·laboradors del Yoga Kids Solidari

Jordi Daban, CEO de Daguisa Hotels, con Esther Santuré, Carmen Rivera y, Hans Elsässer

 

La sessió va comptar de nou amb la col·laboració de Centre Júlia però, en aquesta ocasió, va tenir una fi solidària. Amb els diners recaptats amb les entrades, col·laborem amb els projectes solidaris de la Fundació Bomosa. Els seus programes fomenten els valors socials, culturals, educatius i esportius de les persones que viuen i treballen a Andorra. I, també la protecció del medi ambient i dels animals.

 

Les famílies van recarregar energies després de la sessió de ioga amb aquest magnífic berenar

 

En finalitzar el “Ioga Kids Solidari”, pares i fills van poder gaudir d’un berenar infantil cortesia de Daguisa Hotels. El berenar era a base de mini biquinis de pernil i formatge; torrades d’escalivada, tonyina i olivada; bunyols de bacallà amb mel; cassoletes de ceps i gambes; mini troncs de Nadal de xocolata; galetes nadalenques i llaminadures. Per part seva, Centre Júlia va oferir batuts de fruita i xocolata calenta. A més, abans de marxar, les famílies van rebre una bossa amb mostres de colònies per als més petits de la casa.

Amb aquesta primera edició de “Ioga Kids Solidari”, no hem pogut començar millor el 2019, no creieu?
Us esperem de nou en el pròxim esdeveniment!

Per a més informació podeu consultar:

Fòrum.ad | https://bit.ly/2TnWPSM

Diari d’Andorra | https://bit.ly/2LNhHAt

Ana Economia | https://bit.ly/2QQqk2S

Vivand.ad | http://www.vivand.ad/exit-ioga-kids-solidari-daguisa-hotels/

Dona Secret | https://bit.ly/2FkekzJ

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter