L’equip nacional de robòtica d’Andorra, format per joves d’entre 16 i 17 anys, va participar en el First Global Challenge de Dubai del 24 al 27 d’octubre. Una competició de robòtica d’àmbit internacional, a on van competir un total de 189 països. La delegació andorrana, va acabar en una immillorable 15a posició, un resultat històric.

Tres dies intensos en què joves d’arreu del món van mostrar i competir amb un robot creat per ells mateixos, a banda, de conscienciar-se amb el planeta i la sostenibilitat, temes centrals de la competició.

Bomosa va ajudar la delegació andorrana a cobrir les despeses de desplaçament, per tal que aquests joves poguessin arribar a complir la seva fita, i el seu somni, cosa que han aconseguit amb escreix.

Els hem felicitat i desitgem que per la propera competició, l’equip nacional pugui tornar a representar al País, amb les mateixes o millors condicions.

Des de Bomosa ens sentim orgullosos d’impulsar projectes dinamitzadors al Principat, pels seus valors educatius, innovadors, sostenibles i sobretot que generin un benefici a la població.

AraAndorra

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter