El Colegio Español Maria Moliner fa entrega d’un xec de 750 € a Bomosa Fundació, recollit amb les aportacions dels participants en la I Carrera Solidària de la Hispanitat.

El projecte escollit ha estat el Cos de Voluntaris per la Natura, en el que Bomosa col·labora des del seu inici l’any 2012.

Aquest projecte neix per resoldre una problemàtica real de la societat andorrana entorn a aquells joves en risc d’exclusió social i laboral, és a dir, joves d’entre 16 i 18 anys que estan fora del circuit escolar i laboral i per tant es troben sense feina.

El programa del Cos de Voluntaris per la Natura busca donar una segona oportunitat a aquests joves, oferint-los la possibilitat de que es puguin formar per tal de millorar la seva ocupació futura i la possibilitat de poder incorporar-se al món laboral. Durant el curs, els joves participants tenen l’oportunitat d’adquirir coneixements en diferents àrees relacionades amb l’entorn de la natura, com la jardineria, el paisatgisme i la seguretat forestal, entre d’altres.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter