El treball es traslladarà cada mes per diferents punts del país completant el període d’exhibició d’un any.

La Comissió Nacional Andorrana per la Unesco (CNAU), la Fundació Bomosa i el comú de Canillo han presentat l’exposició de la col·lecció completa ‘Bomosa’ del primer Art Camp Andorra ‘Colors per al Planeta’ que va tenir lloc l’any 2008.

El Palau de Gel serà l’equipament que dona el tret de sortida a l’exposició, de caràcter itinerant, que s’inaugurarà aquest dimecres, 11 d’abril, a les 7 de la tarda. La següent parada serà la parròquia d’Ordino (Casa Pairal) a partir de mitjans del mes de maig i fins el juny. Continuarà a la parròquia de la Massana (biblioteca), del 20 de juliol al 30 d’agost; Andorra la Vella (la Llacuna), del 19 de setembre al 12 d’octubre; Encamp (sala d’exposicions del comú), del 15 d’octubre al 20 de novembre; i finalment Escaldes-Engordany (CAEE), del 21 de novembre al 30 de desembre.

Durant la roda de premsa, l’artista Faust Campamà ha traslladat les paraules del president de la Comissió Nacional Andorrana per la Unesco, Josep Dallerès, qui ha posat en valor el ferm compromís de la CNAU de participar i promoure projectes amb objectius que vinculin valors com ara la cultura de la pau, el diàleg i el respecte per la diversitat cultural. Campamà, a més, ha explicat la seva experiència com a artista participant i membre organitzador de l’Art Camp, posant èmfasi en l’esperit i ànima d’aquest espai de creació artística.

El coordinador d’Esports del comú de Canillo, Francesc Oriol, ha destacat el compromís i implicació de tots els comuns en la iniciativa.

Per la seva banda, Sergi Penedès, director de la Fundació Bomosa, ha posat de manifest que l’Art Camp reuneix molts dels valors que promou la Fundació, com ara l’expressió de la diversitat cultural, la pau, el respecte i la sostenibilitat.

Amb cinc edicions, i a punt de celebrar-se la sisena, l’Art Camp Andorra s’ha convertit en un esdeveniment de reconeixement internacional que té com a objectiu instaurar un intercanvi cultural mitjançant la trobada d’artistes procedents de tots els punts del planeta, fins i tot creadors originaris de països en conflicte obert.

Pel que fa a l’edició 2018, l’organització ja ha rebut una setantena de sol·licituds per participar i el jurat treballa per seleccionar-ne una trentena. L’Art Camp Andorra ‘Colors per al Planeta’ tindrà lloc del 9 al 21 de juliol de 2018, a Ordino.

Roda de premsa presentació exposició itinerant ‘BOMOSA’

Roda de premsa presentació exposició itinerant ‘BOMOSA’

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter