Univers BOMOSA reforça el seu equip directiu amb la incorporació de Marc Taló i David Astrié, que substituiran a Manel Garcia qui, després de quatre anys d’èxit al capdavant del grup empresarial, fa un pas al costat i deixarà les seves funcions a la companyia. Així doncs, Taló serà el nou CEO de l’UNIVERS BOMOSA, mentre que Astrié dirigirà el projecte d’ICONIC, centre residencial mèdic-esportiu que actualment es troba en obres a les instal·lacions de Sud Ràdio al Port d’Envalira.

Marc Taló i Turi MoraLa trajectòria professional de Marc Taló comprèn experiència i formació especialitzada tant en el sector privat com a diferents institucions internacionals. Pel que fa a Andorra, prové d’Andorra Business, l’agència de promoció i desenvolupament econòmic del Govern d’Andorra, sent fins ara el responsable del sector dels esports i de l’emprenedoria, atraient inversió estrangera i local i contribuint a la diversificació econòmica del Principat. Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública i en Administració i Direcció d’Empreses, amb dos màsters (Estudis Internacionals en l’àmbit econòmic, científic i tècnic; i Assessoria institucional i anàlisi polític), Taló s’ha incorporat al projecte al capdavant de l’Univers BOMOSA amb la finalitat de donar continuïtat al procés de creixement empresarial del grup.

Agraeixo l’oportunitat al Sr. Turi Mora, ja que la meva incorporació a l’Univers BOMOSA representa la unió de diferents punts d’interès dins de la meva carrera professional. Dirigir el grup és un repte que emprenc amb molta il·lusió i gran responsabilitat, tant per les empreses que encapçala com pels valors que representa. Ara ens trobem en una fase en la qual hem de donar un pas endavant per mantenir el lideratge de les diferents empreses en cadascun dels respectius sectors i continuar el creixement assolit els darrers anys”, ha declarat Marc Taló.

David Astrié i Turi MoraPer la seva part, els darrers anys de David Astrié han estat vinculats al servei públic, exercint de cònsol menor i, en els darrers 10 mesos, de cònsol major al Comú d’Andorra la Vella. La seva experiència professional és dilatada. Enginyer industrial i amb màster en Marketing i Comunicació, Astrié va treballar a FEDA en diferents departaments: màrqueting i comunicació, diversificació i desenvolupament estratègic i també ha desenvolupat funcions d’assessoria al Govern d’Andorra en matèria energètica. Amb la seva arribada com a nou director d’ICONIC, Univers BOMOSA vol impulsar aquest projecte d’interès nacional, actualment en procés de construcció, així com la seva posterior posada en marxa.

Com a projecte de país que contribuirà a fer d’Andorra un referent internacional del món de l’esport i de la salut, arribo a l’equip d’ICONIC amb l’objectiu de continuar donant forma al que serà el centre residencial mèdic esportiu més alt d’Europa. Les obres es troben en un moment important, amb la definició final de les diferents àrees i és un temps que requereix una atenció minuciosa; a banda de tenir la visió posada en l’obertura del centre, l’entrada en funcionament i la projecció internacional”, ha explicat David Astrié.

Després de quatre anys al capdavant de BOMOSA, Manel Garcia, es mostra satisfet per haver contribuït a fer créixer l’Univers BOMOSA impulsant projectes per a una societat millor i un ecosistema sostenible.  “És un orgull per a mi haver estat al capdavant d’un projecte empresarial amb vocació d’impacte positiu al país”, ha manifestat Garcia.

Amb la incorporació de Marc Taló i David Astrié, l’equip directiu de l’Univers BOMOSA estarà format pel fundador Turi Mora i el director de BOMOSA Fundació, Albert Batalla, que també dirigeix BMS Consultoria Estratègica. A més, l’estructura es completa amb el director de l’empresa de restauració BIOBIO, Josep Maria Azcàrate; i el director de l’espai de cotreball Hive Five Coworking Andorra, Martí Batalla.

Albert Batalla, David Astrié, Turi Mora i Marc Taló

D’esquerra a dreta, Albert Batalla, Marc Taló, Turi Mora i David Astrié

 

RESSÒ MEDIÀTIC

Diari d’Andorra

El Periòdic

Bon Dia

Ara Andorra

Altaveu

Catzona

Diari d’Andorra

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter