La temporada 2018-2019 BIOBIO serveix novament menús saludables als self-service de Vallnord-Pal Arinsal.

Amb l’objectiu de seguir impulsant l’alimentació ecològica, BIOBIO oferirà aquest any una proposta on el 65% dels plats són ecològics i compten amb la certificació europea. Tots els menús són revisats per un equip de dietistes i s’ofereix la possibilitat de servir plats adaptats a tota mena d’al·lèrgies i intoleràncies.

La col·laboració entre BIOBIO i Vallnord es va iniciar la temporada 2015-2016 per tal de dotar la seva oferta de restauració amb aliments saludables destinats a tots els col·lectius de l’estació. L’any passat es van servir 74.000 menús.

BIOBIO va crear el 2016 a Andorra la marca ecològica BIOBO, amb plats preparats artesanalment a la seva cuina situada a la parròquia d’Encamp, des d’on es produeixen plats d’alta qualitat.

BIOBO és un producte fresc que respecta l’estacionalitat, realitzat amb ingredients sencers – per assegurar que no tinguin un procés industrial previ – i sense conservants, colorants ni additius artificials.

BIOBOfusiona la tradició dels fogons andorrans amb les últimes tendències culinàries dels mercats internacionals. Tots els plats disposen del distintiu Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra, i cinc d’aquests plats han estat reconeguts com a Recepta Tradicional Andorrana. Aquest any s’ha promogut una nova línia de plats temàtics internacionals, inspirats en cadascun dels continents.

Destaquem l’esforç realitzat a BIOBIO per seguir desenvolupant una gamma de plats ecològics i de proximitat, tenint en compteels valors de la sostenibilitat i el respecte al medi ambient. Des de BIOBIO volen liderar un moviment que porti a les persones a prendre consciència de la importància de viure a un ritme menys accelerat i més saludable, i a conèixer l’origen dels productes que consumeixen, com s’han tractat i el seu procés d’elaboració.


La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter