En el marc de les iniciatives impulsades des de l’Enterprising Women Lab, el projecte de responsabilitat social corporativa per donar suport a les dones emprenedores, el 8 de novembre es reprenen els Consultoris gratuïts amb la segona edició. Es tracta d’unes sessions que tenen lloc un cop al mes a les instal·lacions de Hive Five, l’espai de coworking de l’Univers BOMOSA, en la que les dones interessades a emprendre un projecte poden resoldre els seus dubtes amb un equip de professionals que de manera desinteressada presten els seus serveis.

Entre els professionals que presten els seus serveis al consultori, a més de Hive Five que presta les instal·lacions del seu coworking per a les sessions, hi participen R&A Consultors, que assessora sobre gestió i impostos, Andtropia, que assessora sobre projectes d’impacte social, Tamara Salvatierra, que dona consells sobre imatge personal, Carla Cachafeiro, que assessora psicològicament, i Culturàlia que presta els seus serveis de màrqueting i comunicació.

Les sessions gratuïtes es duran a terme el primer dimarts de cada mes, i es poden reservar hores des de la web del consultori: enterprisingwomenlab.com/consultori.

L’edició passada del Consultori, que va tenir lloc des del mes de gener i fins el juny d’enguany, va comprar amb la participació d’una vintena de dones de diferents edats i perfils que van adreçar-se al projecte per emprendre els seus propis negocis. Les àrees de consulta més demandades van ser les de gestió i impostos per a la creació del negoci, i les de màrqueting i comunicació.

El Consultori d’Enterprising Women Lab és possible gràcies a Culturàlia, i compta amb el suport del Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat del Govern d’Andorra.

Compromís de suport a l’emprenedoria femenina

Dins del marc de col·laboració, i com compromís de suport per a les dones que engeguin el seu negoci, Hive Five oferirà a les persones usuàries del consultori que vulguin crear una empresa i domiciliar-la a l’espai de cowork un descompte d’un 10% a la quota mensual durant el primer mig any d’estada. Així mateix, els hivers, usuaris de Hive Five, tindran la possibilitat de poder participar al projecte sota coordinació de Culturàlia, oferint suport al consultori dins l’equip de professionals que oferiran resposta a les preguntes de les emprenedores.

Fotografia: Reunió prèvia dels consultors per preparar la nova edició de l’Entreprising Women Lab.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter