Es tracta de la construcció i instal·lació d’un observatori astronòmic al Principat. L’activitat astronòmica que s’ha portat a terme durant els darrers anys ha estat possible gràcies a la voluntat d’un equip que ha organitzat conferències, publicacions, xerrades, sortides per fer observacions, seguiment de pluges d’estels, eclipsis i altres efemèrides. També ha publicat nombrosos articles, i ha proporcionat assessorament a molts interessats en l’adquisició d’equips d’observació i llibres.

content-2

Avui volem donar a conèixer millor el món de l’astronomia, per aquest motiu considerem que és imprescindible disposar, al nostre país, d’un centre astronòmic estable que reuneixi les condicions necessàries per dur a terme els treballs d’estudi i de difusió d’aquesta ciència.

La finalitat més important que ens mou a realitzar aquest projecte és, la divulgació de l’astronomia, com ciència que abasta un gran número d’altres ciències i disciplines, alhora que és un element que normalment provoca certa curiositat.

En els freqüents casos en que la astronomia desperta un interès real, aquest queda frenat o anul·lat davant la inexistència d’alguna organització en la que poder canalitzar dit interès. Un observatori astronòmic pot ser un poderós element de captació i canalització d’interès per les ciències.

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter