Des del passat primer de gener, Hive Five by Bomosa compta amb uns nous hivers d’excepció. Una quinzena de periodistes de Ràdio i Televisió d’Andorra (RTVA), que s’han traslladat a la tercera planta de l’edifici Bomosa-Alba.

“A causa de la Covid-19, la redacció d’RTVA no podia garantir les recomanacions sanitàries de distànciament per als seus treballadors”, ha explicat el project manager de Hive Five, Martí Batalla. “Llogar espais de coworking com Hive Five és, per tant, la solució temporal més idònia per a ells i també pot ser-ho per a altres empreses andorranes”.

A partir de gener, per tant, hi ha dos equips de periodistes repartits entre la seu d’RTVA i de Hive Five. Així, garanteixen que, en cas que hi hagi algun contagi i part de la redacció hagi de confinar-se, l’altra part podrà continuar amb la programació. Segons explica el director general d’RTVA a una noticia que publica aquest mateix mitjà, Xavi Mujal, “es tractava de trobar un altre lloc fora de les instal·lacions on ubicar l’altra meitat de la gent que habitualment ocupa la redacció. Univers Bomosa es va posar ràpidament a la nostra disposició per poder ocupar una planta del coworking que tenen al centre d’Andorra la Vella”.

El director d’RTVA assegura que els espectadors i oients de la cadena no notaran la diferència. Tot el contrari, podran gaudir de programes que s’havien deixat en suspens des del mes de març del passat 2020. Com per exemple, el magazín d’ATV ‘La Rotonda’, amb Rosa Alberch i el programa d’esports “Dia E”, amb Joan López. Ràdio Nacional també recupera la programació habitual.

Respecte a la manera de treballar-hi internament, la direcció del Grup ha explicat que les dues redaccions continuaran treballant de manera conjunta, fent un esforç major per coordinar-se virtualment.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter