El Col·legi Espanyol María Moliner, dins del marc d’activitats programades per a celebrar el Dia de la Hispanitat, ha organitzat una carrera solidària, que a més de fomentar hàbits saludables i de gaudir amb la pràctica esportiva, contribuirà a una fi solidària col·laborant amb el projecte “Cos de voluntaris per la natura” de la Fundació.

La carrera s’ha dut a terme entre les 11.30h i les 12.30h amb un recorregut circular de 3.500 metres, amb sortida i meta a la seu de la Margineda del Col·legi Espanyol María Moliner.

Han participat en aquest esdeveniment esportiu alumnes del Col·legi Espanyol des de 6è de primària a 4t d’ESO, a més d’un grup de convidats del Lycée Comte de Foix. La carrera s’ha organitzat en dues categories, la primera per a l’alumnat de 6è de primària i fins a segon d’ESO, i una segona per a alumnes de 3r i 4t de secundària.

Aquesta carrera és l’inici d’un projecte esportiu que en les pròximes edicions i, sempre en el marc de la celebració del Dia de la Hispanitat, s’estendrà a la resta de centres educatius del Principat.

Al lliurament de premis han assistit la Consellera d’Educació, Yolanda Varela, i el Director de Bomosa Fundació, Albert Batalla.

Podeu ampliar la informació en aquests enllaços:

Andorra Difusió

Ara Andorra

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter