La Fundació Bomosa duu a terme els dies 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 i 16 de març una promoció per a regalar, entre els fans i seguidors de la seva pàgina a Facebook ‘Espai Univers Bomosa’, dues entrades per al partit de l’equip de bàsquet MoraBanc Andorra el dia diumenge 18 de març. El/La guanyador/a serà escollit per un jurat.

Aquesta promoció es realitza en el marc de col·laboració entre el MoraBanc Andorra i la Fundació Bomosa amb l’objectiu de promoure els valors, missió i visió de d’ambdues organitzacions.

Mecànica de la promoció

1_ La consiga: Ets fanàtic/a del MoraBanc Andorra? Tens una foto amb la seva samarreta? Amb la seva bandera? Una foto amb el teu jugador preferit? Comparteix-la ja al nostre mur i guanya 2 entrades per al partit del MoraBanc Andorra – UCAM Murcia!

2_ Dies de la promoció: 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 i 16 de març de 2018.

3_ Fundació Bomosa autoritzarà la publicació de les fotografies al mur de la seva pàgina a Facebook ‘Espai Univers Bomosa’, sempre que aquestes fotografies compleixin amb els següents requisits:

3.a A les fotografies poden aparèixer una o diverses persones.
3.b A les fotografies poden aparèixer mascotes.
3.c La/les persona/es i/o mascotes que apareguin a la fotografia, han de dur un element que els identifiqui com a seguidors/es del MoraBanc Andorra (samarreta, bandera, imatge amb un jugador, marxandatge…).
3.d Les fotografies han de ser respectuoses i sense referències a actituds que fereixin la sensibilitat de les persones i les mascotes.
3.e A les fotografies poden aparèixer menors d’edat autoritzats per un adult responsable (mare, pare o tutor legal).

4_ Està prohibit etiquetar en una fotografia a una persona que no hi apareix. En cas que es faci, aquesta fotografia queda desqualificada.

5_ Els participants han de ser seguidors de la pàgina de Facebook de la Fundació Bomosa: ‘Espai Univers Bomosa’.

6_ Els participants podran compartir la publicació feta al mur de la pàgina de Facebook de la Fundació Bomosa a les seves xarxes personals, però no és una acció obligatòria ni requerida.

7_ En cap cas els participants podran sol·licitar vots (‘M’agrada’) per guanyar el premi, la fotografia guanyadora serà escollida per un jurat.

8_ La fotografia ha de ser publicada a la pàgina de Facebook ‘Espai Univers Bomosa’ per una persona major d’edat.

9_ La fotografia publicada es podrà visualitzar a la pestanya ‘Publicacions dels Visitants’.

10_ La recepció de fotografies s’acaba el dia divendres 16 de març a les 13:00 hores.

11_ El divendres 16 de març, a les 14 hores, un jurat integrat per dos representants de la Direcció de la Fundació Bomosa i un representant de la seva Agència de Comunicació triaran la fotografia guanyadora i es realitzarà la corresponent comunicació via xarxes socials i publicació al seu bloc: http://web.bomosa.ad/a-fons/.

12_ La persona seleccionada com a guanyador/a ha d’identificar-se mitjançant un document d’identitat que acrediti l’edat, el nom i cognom del perfil de Facebook.

13_ El guanyador/a tindrà un termini de 24 hores per fer efectiu el premi, que consisteix en dos entrades senzilles per al partit de bàsquet del MoraBanc Andorra – UCAM Murcia al Poliesportiu Andorra el diumenge 18 de març a les 12:30 hores.

14_Les bases d’aquesta promoció es podran consultar a http://web.bomosa.ad/a-fons/ i a l’espai de Notes al Facebook ‘Espai Univers Bomosa’.

Exoneració de Facebook

D’acord amb el que estipula l’apartat 2 Promocions, punts 2.a, 2.b de les Condicions de les pàgines de Facebook, s’expressa que:

Cada concursant i/o participant exonera completament Facebook de tota responsabilitat.

Aquesta promoció no està de forma alguna patrocinada, avalada ni administrada per Facebook, ni associada de cap manera a Facebook. En participar, s’accepta que és Fundació Bomosa el que gestiona tal promoció i Facebook no en té cap responsabilitat.

Exoneració de MorBanc Andorra

S’expressa que:

Cada concursant i/o participant exonera completament a MoraBanc Andorra de tota responsabilitat.

La promoció no es troba administrada per MoraBanc Andorra, ni associada de cap manera a MoraBanc Andorra. En participar, s’accepta que és Fundació Bomosa el que gestiona tal promoció i MoraBanc Andorra no en té cap responsabilitat.

El premi

El premi consisteix en dues entrades senzilles per al partit de bàsquet del MoraBanc Andorra – UCAM Murcia al Poliesportiu Andorra el diumenge 18 de març a les 12:30 hores, que seran lliurades a un únic guanyador/a.

Si no hi ha fotografies que compleixin amb les bases, el premi es pot declarar desert.

El premi no es bescanviarà pel seu valor en metàl·lic.

Participar significa tenir coneixement i acceptar les bases.

Jurisdicció competent

Per tots els dubtes que es puguin derivar de la interpretació del present document de bases, les parts se sotmeten a la jurisdicció i fur dels jutjats i tribunals del Principat d’Andorra, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter