Tècniques d’Avantguarda (TdA) ha instal·lat recentment a Hive Five by BOMOSA, el nou espai cowork situat al centre d’Andorra la Vella, el seu Lab de Desenvolupament de negoci i innovació (DN+i). L’antena d’innovació d’aquesta empresa andorrana s’ubica al nou cowork de l’Univers BOMOSA per sumar amb l’objectiu de convertir-lo en un hub d’innovació al Principat d’Andorra.

Els responsables de TdA manifesten que han fet aquest pas perquè creuen que “un espai com aquest pot representar un punt d’ebullició d’idees, d’innovació i de suma de talent d’aquí i de fora que poden ser bons per al nostre projecte, però també per al país”.

Per la seva part, els responsables de Hive Five han explicat que “és evident que Andorra té possibilitats d’esdevenir un hub d’innovació en els pròxims anys. I, per això, cal crear les condicions i els espais per a fer-lo realitat. Hive Five vol ser això i TdA ho ha entès des del primer moment. Per això, els agraïm la seva confiança, els oferim serveis i acompanyament que els ajudi a assolir èxit ens els seus projectes”.

Un coworking innovador

Hive Five by BOMOSA és un edifici de sis plantes amb més de 1.200 m2 i amb capacitat per a fins cent-quaranta punts de treball –que, de moment, mentre durin les recomanacions sanitàries, es reduiran a setanta–, setze sales de reunions i dos espais per a actes i presentacions, a més del multi-espai situat a la sisena planta amb terrassa exterior i vistes panoràmiques, que es pot llogar per celebrar tot tipus d’esdeveniments. Gràcies a la tecnologia, la gestió dels seus espais serà operativa per als seus usuaris les 24 hores dels 7 dies de la setmana. El cowork de BOMOSA segueix tots els protocols i recomanacions establertes pel Ministeri de Salut, amb motiu de l’actual situació provocada per la COVID-19. Tant en ús de mascaretes, distanciament en els llocs de treball dels usuaris com en neteja i circuits de ventilació.

Al peu de foto de la signatura i d’esquerra a dreta: el Project Manager de Hive Five, Martí Batalla; el CEO de BOMOSA, Manel Garcia; el CEO de Tècniques d’Avanguarda, Pere Vidal, i el Responsable de Business Development & Innovation, Bernat Sarrias.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter