El 9 de Febrer es va disputar la 1ª Canicròs oficial, puntuable per al Campionat Català Popular de Canicròs (CCPC) al Principat d’Andorra.

Organizada per Bomosa, Naturlandia i el CCP Canicros, fins a 51 participants van prendre-hi part. Tot un èxit de participació.

La jornada va començar  a les 10 del matí amb una canicròs, que estava adreçada a totes aquelles persones que competeixen de manera profesional o a persones que es volguessin iniciar en aquesta disciplina. Una hora més tard, es va posar en marxa una caminada popular per a les famílies que es van desplaçar fins al parc amb les seves mascotes. A les 12 hores es va celebrar una canicròs infantil, amb la voluntat de “conscienciar” els més petits de la casa, sobre la tinença responsable d’animals de compañía i poder ser-ne protagonistes.

Passar una fantàstica jornada amb les mascotes a la natura, que tot tipus de públic hi pogués assistir, i que fos una causa solidària, és l’objectiu que Bomosa s’havia marcat amb l’organització d’aquest esdeveniment. 

Impulsar aquest esport innovador al país i professionalitzar-lo, és la voluntat que té d’ara en endavant.

Tot això no hauria estat possible sense l’impulsor de l’esdeveniment Domènec Peret, director del CCPC i sense la col·laboració i implicació de Naturlandia i del Comú de Sant Julià. També gràcies als patrocinadors Arion Pet Food Spain, Més que animals, otsosport, terranovacnc101, Grup Sant Eloi, Purina, kissos Andorra, Botiga Animalada que van portar tot tipus d’obsequis pels gossos i pels participants.

Naturlandia

Comú de Sant Julià de la Massana

PREMSA:

Andorra Difusió

Diari d’Andorra

Bon dia:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter