Som tres noves empreses en adherir-nos al projecte d’inclusió social que promou el Ministeri d’Afers Socials del Govern d’Andorra, adreçat a persones amb discapacitat

Univers Bomosa (Aspid, SLO), Via Moda, SL Hotels Andorrans SAU (Hotansa) i Soldeu Hotels SAU, han sigut avui les 3 últimes empreses que s’han incorporat a la Xarxa d’empreses inclusives, programa promogut pel Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior.

Durant l’acte de presentació, el ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot ha posat èmfasi en què ja són 16 les entitats que formen part del programa, amb un total de 18 treballadors contractats. “S’estan superant les expectatives, crèiem que el canvi de model seria més lent”, ha indicat el ministre Espot, qui s’ha mostrat agraït pel fet que el teixit empresarial andorrà aposti per un projecte de país.

Turi Mora, fundador de Bomosa va manifestar que “des del 2013, Univers Bomosa dóna oportunitat a joves de col·lectius vulnerables. Fan pràctiques i es facilita la inserció tant personal com laboral dels que tenen necessitat d’un suport especial, dins l’entorn de treball. Actualment a Bomosa, comptem amb 3 companys integrats en projectes empresarials: un a l’equip de la cafeteria de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, un altre al supermercat Veritas i una altra persona al departament de Serveis Centrals. Amb la signatura d’aquest conveni incorporem una persona provinent del programa de Xarxes inclusives, a l’actual equip de Veritas, més específicament al magatzem. Ja són 19 les persones que han passat per diferents projectes de Bomosa des de l’any 2013”.

Ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior del Govern d'Andorra, Xavier Espot i Turi Mora durant l'acte de signatura del conveni.

Ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior del Govern d’Andorra, Xavier Espot, Turi Mora, en nom i representació de Bomosa,  Joan Prat, en nom de Via Moda, i David Caballero, representant d’Hotels Andorrans (Hotansa) i Soldeu Hotels .

Per a més informació:

Ara.ad: Divuit persones ja treballen gràcies a la Xarxa d’empreses inclusives
Diari d’Andorra: La xarxa d’empreses inclusives dóna feina a 18 treballadors
RTVA: El projecte d’empreses inclusives creix per sobre de les expectatives i ja dona feina a 18 persones
Bondia: Amb tres noves incorporacions, la xarxa d’empreses inclusives suma setze empreses
Elperiodic.ad: Via Moda, Bomosa i Hotansa amplien la Xarxa d’empreses inclusives

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter