Les empreses de l’Univers BOMOSA han obtingut, un any més, el segell de Llum Verda de FEDA. Aquest certificat acredita que el 100% de l’energia elèctrica consumida és d’origen renovable, procedent de la central hidroelèctrica de la companyia, de manera que Hive Five, BMS Consultoria Estratègica, la cuina central de BIOBIO, Àspid i BOMOSA Fundació reduiran les seves emissions de CO2 generades al llarg de l’any a la vegada que contribueixen a impulsar les energies renovables.

Aquest distintiu reforça el compromís de l’Univers BOMOSA per les energies d’orígen renovable i està alineat amb el model de projectes empresarials sostenibles, respectuosos amb l’entorn i compromesos amb la política ambiental del país. En aquest sentit, Univers BOMOSA calcula i compensa voluntàriament la seva petjada de carboni des de l’any 2020.

Certificat per l’Oficina de l’Energia i el Canvi Climàtic del Govern d’Andorra i emès per FEDA, el segell reconeix la contribució que es fa vers la sostenibilitat i el foment de la producció renovable en el marc de les mesures implementades pel Govern per promoure la transició energètica i combatre el canvi climàtic.

Un segell del qual es beneficien tots els hivers

La renovació del distintiu de Llum Verda per part de Hive Five, l’espai de coworking ubicat a Andorra la Vella, permet incloure a les empreses i usuaris que porten a terme la seva feina íntegrament des del seu punt de treball al coworking, perquè el consum de l’energia es produeix en el seu dia a dia a Hive Five, i poden fer-se propi el segell emès per FEDA.

Pel que fa a l’empresa de restauració BIOBIO, la cuina central d’Encamp també ha renovat el seu segell, fent que els àpats siguin més sostenibles, a banda de disposar del reconeixement de Recepta Tradicional Andorrana, del Departament d’Agricultura del Govern d’Andorra, o el certificat ECOCERT, havent sigut la primera cuina andorrana 100% ecològica en obtenir la certificació europea per a la producció d’aliments ecològics.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter