Arrenca el servei de dinars de Bio Bio a la Llar de Jubilats d’Escaldes-Engordany

Tornar al llistat Llar de Jubilats d’Escaldes-Engordany

Aquest dijous 16 de juny al matí, Bio Bio, una de les empreses de la divisió d’alimentació ecològica de Bomosa, ha començat a oferir els seus serveis a la Llar de Jubilats d’Escaldes-Engordany.

Com a acte inaugural, Bio Bio ha realitzat una presentació de la seva activitat de negoci, així com sobre els diferents projectes que porta a terme Bomosa al Principat d’Andorra. Els assistents a l’acte han mostrat molt d’interès i han estat altament participatius preguntant diferents qüestions relacionades amb el nou servei de restauració, la producció d’alimentació ecològica al país i les activitats que desenvolupa la societat filantròpica Bomosa.

Pel que fa als ponents que han participat en la presentació, destaca en Daniel Bassas, Responsable d’Operacions de Bio Bio; l’Àlex Altimir, Responsable de Projectes de Bomosa i la Meritxell Marín, Responsable de Marketing i Comunicació del grup.

Bio_Bio_Llar_de_jubilats_Escaldes_Engordany4

Una vegada finalitzada la presentació, s’ha celebrat un aperitiu per a tots els assistents, el qual ha comptat amb la presència de l’Edu Carabantes, el cuiner responsable de la Cuina Central que ha presentat alguns dels plats ecològics que Bio Bio ofereix actualment.

A l’acte hi ha participat també tots els integrants de la Llar de Jubilats d’Escaldes-Engordany, així com la senyora Maria Lupiañez; Responsable de l’Àrea de Gent Gran del Comú d’Escaldes i la Consellera Cèlia Vendrell.

Bio_Bio_Llar_de_jubilats_Escaldes_Engordany3

email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter