Arrenca l’Art Camp 2016 amb el suport de Bomosa

Tornar al llistat Art Camp

Les obres creades dins de la cinquena edició del projecte d’ Art Camp, que es celebrarà del proper 18 al 28 de juliol, s’exposaran de forma conjunta, entre el 28 de juliol i el 8 d’agost, a l’era Rossell d’Ordino. El lema d’aquest any es centra en el lema Ponts culturals: la pau i el desenvolupament sostenible, a to amb el Decenni Internacional de l’Apropament de les Cultures declarat per la UNESCO per al període 2013-202.

Ahir, en la roda de premsa de presentació del programa de l’esdeveniment, Faust Campamà, comissari de l’exposició, va recalcar que hi haurà temps per dona a conèixer el país a tots els 34 artistes participants. L’objectiu d’aquesta edició és, en paraules del propi comissari, que “a través del laboratori que suposa Art Camp, és apropar cultures diverses mitjançant la tolerància, la convivència i l’empatia”.

IMG_2457

El conseller d’Administració, Comunicació, Dinamització i Comerç d’Ordino, Xavier Herver, va remarcar que l’Art Camp esdevé “una magnífica oportunitat per donar a conèixer la nostra gent, el nostre entorn, la nostra parròquia i, en definitiva, el nostre país”.

Àlex Altimir, Cap de Projectes de Bomosa, com a un dels col·laboradors de l’esdeveniment, va detallar que des de la societat filantròpica es donarà suport a l’ Art Camp finançant les estades d’alguns dels artistes, oferint una xerrada sobre la tinença responsable d’animals i cedint un vehicle per a facilitar el desplaçament dels participants.

Screen-Shot-2014-07-14-at-22.13.40-300x144

El programa d’activitats inclou dues exposicions amb l’obra de les edicions anteriors de l’Art Camp –al vestíbul de La Llacuna, a la capital, i a l’era Rossell, a Ordino–, així com la projecció del documental Human, del director francès Yann Arthus-Bertrand: més de 2.000 entrevistes a persones d’una seixantena de països resumides en tres hores llargues de pel·lícula. Les projeccions tindran lloc el 19 de juliol, en la versió anglesa, i l’endemà, en francès, totes dues a la parroquial de Sant Corneli (22 hores). L’entrada, lliure, com és saludable norma en totes les activitats de l’Art Camp.

Fidel a la vocació viatgera que l’Art Camp ha tingut des del primer dia –el cicle anterior va fer parada a la seu de la UNESCO a París i al quarter general de l’ONU a Ginebra, però és que també ha exposat a Estrasburg, Venècia, Lisboa, Porto, Madrid, Tarragona i Igualada–, la pròxima cita serà a finals de setembre al melic de l’univers: la seu de les Nacions Unides a Nova York.

20160714-bondia
email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter