Un equip de Bomosa visita BioCultura

Tornar al llistat

El saló BioCultura ha comptat amb la visita d’avui d’un equip de Bomosa per tal de conèixer totes les novetats en alimentació ecològica i productes sostenibles. El saló, que avui estrena la seva 23ena edició, arriba en un moment en que el consum de productes ecològics, saludables i naturals no para de créixer, una tendència que volem que arribi també a Andorra a través de diferents projectes i empreses que formen part de Bomosa. Entre els visitants de Bomosa es troben Jordi Planes, xef executiu de la cuina de Bio Bio, Edu Carabantes, responsable de la cuina central de Bio Bio, i Dani Bassas, responsable d’Operacions de Bio Bio, així com Meritxell Marin, responsable de Marketing i Comunicació de Bomosa.

Més de 400 activitats

BioCultura presenta més de 18.000 referències dels sectors de l’alimentació ecològica, productes per a la higiene i la cosmètica, tèxtil orgànic, mobles i decoració, energies renovables, teràpies i medicines integratives, estalvi i reciclatge, turisme, joguines, artesania, música, bioconstrucció, llibres i revistes.

Un altre dels reclams que troba el visitant són les demostracions que es porten a terme a l’espai de showcooking ecogastronòmic per preparar una gran varietat de plats elaborats amb ingredients ecològics que poden trobar-se als estands de la fira. També, les sessions d’ecoestètica, moda sostenible, tallers de maquillatge, les activitats que tenen lloc dins del festival infantil MamaTerra, concerts, degustacions, a més de xerrades col·loquis i presentacions i fins i tot sortejos de productes. En total, gairebé 400 activitats de tot tipus i per a tots els públics.

BioCultura-expositors

BioCultura agrupa representants d’un dels sectors més dinàmics del mercat i es posiciona com a un esdeveniment que contribueix a promocionar significativament el consum interior, que és la nostra assignatura pendent, i que representa un alt valor com a dinamitzador econòmic i de creació de llocs de feina.

És rellevant que Catalunya sigui la comunitat autònoma de l’estat espanyol amb més consum d’aquest tipus de productes, tot i que encara és lluny d’arribar als percentatges de països com Alemanya, França i Itàlia. A Catalunya, el sector ecològic creix a un ritme d’un 10-12% i cada dia s’obren noves botigues, restaurants i finques agroecològiques a totes les comarques, es multiplica l’interès i, poc a poc, l’alimentació ecològica va entrant a les escoles, hospitals i similars.

Demà divendres es celebrarà l’entrega de Premis BioCultura, amb els que l’associació Vida Sana vol premiar els millors productes ecològics, les millors botigues i tots aquells periodistes i professionals que s’han destacat per fer difusió de les virtuts de l’agricultura i els aliments ecològics.

email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter