Visitem el saló Alimentaria a Barcelona

Tornar al llistat

No volem perdre’ns cap de les últimes tendències en alimentació saludable, ecològica i natural. Per això, un equip de Bomosa ha visitat el saló Alimentaria, el punt de trobada per a tots els professionals i amants del món de la gastronomia. Volem portar els productes més innovadors a Andorra i fer del nostre país un referent pel que es refereix a qualitat de l’alimentació. A través de Bio Bio, volem liderar el canvi cap a una forma d’alimentació més saludable i sostenible.

Alimentaria ofereix una novetat a cada cantonada. I, tot i que sembla complicat, gairebé totes tenen un punt en comú: l’evolució cap als productes saludables que arriben a les nostres cuines gràcies, en part, a seguir procediments respectuosos amb el medi ambient per a la seva elaboració. Les persones cada vegada ens interessem més per la traçabilitat d’allò que mengem i som conscients que els nostres hàbits de consum tenen conseqüències sobre l’entorn en el que vivim. L’ecologia com a valor en els productes d’alimentació ha deixat d’interessar només a un grup de consumidors per ser un element decisiu per a la major part de la societat.

Fenomen flexitarià

El consumidor mig està interessat, cada vegada més, per productes que incideixen d’una manera positiva en la nostra salut, i fins i tot els més carnívors demanen embotits sense carn… es tracta del fenòmen dels flexitarians: aquelles persones que no volen renunciar a menjar-se un bon filet de vedella de tant en tant però prefereixen reduir el seu consum de carn en la mesura del possible.

Productes al saló

Els productes més innovadors es troben a Multiple Foods, el saló transversal que agrupa les noves tendències del sector; la carn, els productes lactis, el vi i el sector de la restauració mantenen el seu espai propi entre els 90.000 metres quadrats del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, per on s’espera que passin un total de 140.000 persones durant aquesta setmana.

Visitants de Bomosa

Per part de Bomosa, un equip de cinc persones s’ha desplaçat fins a Barcelona: Jordi Planes, xef executiu de la cuina de Bio Bio; Edu Carabantes, responsable de la cuina central de Bio Bio; Dani Bassas, responsable d’Operacions de Bio Bio; Meritxell Marín, responsable de màrqueting i comunicació del grup Bomosa; i, finalment, Florenci Garcia, xef de cuina de Bio Bio. El saló Alimentaria va començar el 25 d’abril i tindrà lloc fins aquest dijous.

alimentaria barcelona

email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter