Avui a les 11:30h ha tingut lloc la presentació del llibre “Amb un toc de llegums” a la sala de conferències de MoraBanc. Una iniciativa organitzada pel Ministeri de Medi Ambient i l’entitat bancària per commemorar l’any internacional dels llegums al Principat d’Andorra. L’objectiu d’aquesta iniciativa és potenciar l’ús i el consum dels llegums, fomentant aquesta proteïna vegetal, com a alternativa més saludable.
Al llibre hi ha participat Bio Bio, la divisió de alimentació ecològica de Bomosa, amb la elaboració de dues receptes del nostre xef Jordi Planes: una de trumfes d’Andorra farcides amb saltejat de cigrons bio i una altra, de croquetes de llenties bio amb confitures d’Auvinyà.
A la guia de receptes “Amb un toc de llegums” també hi han col·laborat 5 xefs andorrans més, amb un total de 12 receptes on es combina algun llegum amb un producte de la marca Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra.
Fins ara, s’han produït un total de 1.000 exemplars del llibre, el qual també es pot descarregar des de la web del ministeri.
tmp1475138189718988
Contacte Departament de Premsa de Bomosa
info@bomosa.ad