Art de Viure, en el seu número 128, destaca en un reportatge que ocupa deu pàgines, el nostre espai de coworking Hive Five by Bomosa.

Es tracta d’un article amb unes imponents fotografies, que aporta informació molt interessant sobre el nostre edifici. Conegut amb el nom de Bomosa-Alba, és una “mostra tardana d’arquitectura racionalista i adopta alguns dels postulats de Le Corbusier“.

La revista d’arquitectura i disseny ressalta que la nostra façana ‘actua com una pell’, gràcies a les finestres corregudes

Respecte a la reforma que hem hagut de realitzar per establir el nostre actual coworking, Art de Viure ressalta que el projecte d’arquitectura l’hem encarregat a Pere Espuga i Josep Maria Planes, d’Engitec. Tots dos van col·laborar amb Quartet de Josep Maria Mangot. Ell es qui es va fer càrrec dels interiors, des de la primera fins a la cinquena planta. Per altra banda, la revista posa en relleu l’estructura metàl·lica i els forjats col·laborants. Així, posa en relleu que la sisena planta s’ha convertit en “un espai habitable de 140 m2, en una part; 50 m2, a doble altura, i una terrassa perimetral de 1,20 m. d’amplada”. Tot això amb una cantonada, que té “una coberta transitable d’uns 20 m2”.

La revista ressalta la distribució del nostre cowork

L’equip de redacció de la revista Art de Viure ressalta la distribució de Hive Five: “els tres primers nivells, s’han dedicat pròpiament a coworking. Integren zones diàfanes, amb taules col·lectives i unitats de despatxos mínims. Sales i zones de reunió obertes, callrooms, un office bàsic per planta i els serveis corresponents. La quarta s’ha dedicat a sales de reunions, de diferents formats, a llogar per hores, inclosa una sala de videoconferències. S’han tractat les divisions d’acord amb l’ús previst i amb els equipaments adients”.

Art de Viure Hive Five Bomosa

Respecte a la sisena planta, la revista recull les paraules de Pep Campeny. Per al dissenyador i interiorista és “un espai privilegiat on l’exterior i les vistes, contribueixen al valor de la mateixa. Distribuït amb l’objectiu de fomentar les diferents propostes laborals i el treball col·lectiu, s’ha creat una atmosfera que convida als coworkers a promoure l’intercanvi de projectes”.

Des de Bomosa, volem donar les gràcies a la direcció i al seu equip de redactors i fotògrafs per aquest gran reportatge!

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter