BMS Consultoria Estratègica by BOMOSA ha resultat l’adjudicatària del concurs públic convocat pel Govern d’Andorra per l’elaboració d’una auditoria que analitzi els efectes ambientals del sector turístic al nostre país.

Aquesta auditoria dona resposta al punt 20 de l’Acord de reconeixement de la crisi climàtica i de declaració de l’Estat d’emergència climàtica i ecològica. La DEC va ser aprovada per unanimitat al Consell General, el 23 de gener del 2020, i reconeix la necessitat de mobilitzar coherentment els recursos per reduir les emissions anuals no absorbides de gasos d’efecte d’hivernacle en un mínim de 37% a l’any, a horitzó del 2030.

La Declaració d’Emergència Climàtica impulsa la transició cap a la neutralitat de carboni del nostre país, en el context dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Es preveu, doncs, que BMS Consultoria Estratègica dugui a terme una auditoria ambiental del sector turístic per quantificar l’impacte mediambiental derivat de l’emissió de gasos d’efecte hivernacle i de la generació des residus. L’estudi també inclou aspectes com la petjada hídrica o bé els usos del sol. Des de BMS Consultoria Estratègica s’ha explicat que “l’objectiu de l’auditoria és contribuir en l’estratègia d’enfortir l’ecosistema turístic del país orientant-lo a la sosteniblitat ambiental”.

Nota Govern d’Andorra

RESSÒ MEDIÀTIC

Altaveu

Andorra Difusió

Ara Andorra

Bon Dia

Diari d’Andorra

Fòrum

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter