La Copa del Món de BTT de Pal Arinsal ha donat el tret de sortida al compte enrere de la competició, que se celebrarà del 22 al 27 d’agost, amb la presentació de la gran cita a l’estació massanenca. Es tracta d’un esdeveniment on participaran més de 700 riders de 40 països, que espera prop de 60.000 espectadors durant la presentació, i que ha confiat en BMS Consultoria Estratègica by BOMOSA perquè s’encarregui de part de l’estratègia de sostenibilitat i responsabilitat social corporativa.

La consultoria d’RSC i sostenibilitat de l’Univers BOMOSA serà la responsable de portar a terme el càlcul i l’estratègia de reducció de la petjada de carboni, així com la seva compensació, i elaborarà l’informe de sostenibilitat de la Copa del Món de BTT. Una feina per la qual es treballa de manera prèvia, durant i després de la celebració de la gran cita per aconseguir que sigui neutre en carboni.

Per a l’organització de la competició, la cura del medi ambient i la sostenibilitat a través de les emissions de CO2 és un dels objectius importants, per la qual cosa en aquesta edició s’apostarà per servir principalment aliments de kilòmetre zero, es distribuiran fonts d’aigua per l’estació, es faran servir gots reutilitzables i es reutilitzarà senyalística emprada en altres esdeveniments, entre altres accions.

L’arrodoniment solidari, a escena

La celebració de la Copa del Món de BTT a Pal Arinsal es convertirà, també, en un dels plats forts aquest estiu de l’arrodoniment solidari. El projecte solidari, presentat a finals de juny i en marxa a l’estació massanenca gràcies a l’acord entre BMS Consultoria Estratègica i Worldcoo, servirà per recaptar fons per a l’ONG andorrana Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia a través de les compres que es facin amb targeta bancària a taquilles i establiments de restauració, amb l’arrodoniment d’uns cèntims en l’import final de la seva compra.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter